Scudo Sports

MTB - Bolu/Düzce Yaylaları * Bölüm 2

muratkidiri

Aktif Üye
Tepki
822
İsim
Murat
Bisiklet
Orbea

Merhabalar herkese,
7 Kasım 2022 tarihinde Mustafa İşbozmaz ve Yakup Kadıoğlu ile beraber yaptığımız MTB rotasından ufak bi kesit ( Düzce'ye bağlı Odayeri Yaylasına iniş ) paylaşıyorum..
Rotanın büyük bi kısmını kaydettim, uzun hali de gelecek, takipte kalın :) Bu bölgeye yakınsanız ve dağ bisikletiniz varsa bu rotayı kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim, mükemmel bir rota... Biz sonbaharda yaptığımız için görseller çok tatmin ediciydi. Hava gün içinde çok değişkendi..
İzmit'ten araçla Taşkesti'ye geldik, aracı Taşkesti'ye bıraktık. İlk Pürenli Yaylası olmak üzere sırasıyla yaylaları dolaşıp, en son Sinekli Yaylasından Abant'a indik. Abant'tan Taşkesti'ye kadar tamamen iniş ve asfalt yol. Ama günlerin kısalmasının da etkisiyle karanlığa kaldık.. Sorunsuz tamamladık sürüşü.. Sürüşten fotoğraflar da paylaşacağım.. Beğeneceğinize eminim :)

Başlığa "Bölüm 2" olarak yazdım. Çünkü 2 sene önce bu rotaları Bölüm 1 ve Bölüm 2 olarak çizmiştim.. İlk bölüm rotayı 2 sene Mustafa ile beraber yapmıştık, o kısım da müthişti. O videoya da "1 Günde 10 Yayla Bisiklet Turu" konulu başlıktan ulaşabilirsiniz.. Bu bölge MTB açısından bi cennet adeta. İyi seyirler ve dediğim gibi, uzun hali gelecek, takipte kalın :)

Strava : (link)

IMG_5580.JPG
IMG_5547.JPG
IMG_5567.JPG
IMG_5505.JPG
IMG_5512.JPG
IMG_5561.JPG

Scudo
Yola ve fotoğraflara bayıldım. Bu zamanlar da tam mevsimi...

Elinize, pedalınıza sağlık.

five

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Çok güzel mevsimde gitmişsiniz. Fotoğraflarınız da çok güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Geri