Scudo Sports

MTB Bisiklet Önerisi?

Tepki
22
Bisiklet
Bianchi
6 Senedir bianchi çift amortisör bisikletim var son 3-4 aydır çok sık (günde en az 20km) kullanıyorum..

Keyfi geziyorum :)

Yeni bisiklet almayı düşünüyorum önerilerinizi nelerdir?

Hayırlısıyla bu sene üniv. yerleşirsem gerek şehirler arası gerek şehir içi dağ bayır asfalt her ortamda sürebileceğim bi dağ bisikleti arıyorum. Fren konusunda v fren mi yoksa hidrolik disk mi kararsızım. Teknik bilgim fazla yok bi tekerim patlasa değiştiremem o kadar yani :) Önerilerinizi bekliyorum..

Scudo
Bütceniz nedir öncelikle fren kullanm alanınıza bağlı mesala ben her hafta araziye girerim tozlu çamur ıslak yer yok ben asvaltta kullanıyorum derseniz v fren kullanırsınız ben şehir içindede çok sürerüm haftada bir toprağa giderim belki2 haftada bir ama hidrolik fren yapmurda dahi süper

Bütçe dahi belirtmemişsiniz. Bence biraz forumda gezinin, biraz temel kavramlar, markalar ve modeller hakkında bilgi toplayın. Sonra bütçenizle birlikte tavsiye istersiniz. V ya da disk fren en son bakılacak şeyler.

Bütçem 500-750 civarı..

Disk hem pahalı hem masrafları çok oluyormuş o yüzden eski usul devam :)

@ÖmeR Frk S

Salcano astro 240 241 sv svr modellerıne bakabılırsınız ya da ghost se 1000 olabılır ya da kron xc 250 ile ng 650 de olabılır ama butcenız 750 ıse son 2 soyledıgımı almanıza gerek yok .

Geri