Scudo Sports

MTB alacağım

emirsert

Üye
Tepki
1
merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bir mtb bisikleti almayı düşünüyorum bütçem 700-900 tl arası decathlonda rockrider 5.3 modelini gördüm ve oldukça hoşuma gitti fakat bu bütçede daha iyi bir bisiklet alternatifi varmı varsa sizlerden öğrenmek isterim.
Teşekkürler :rolleyes:

Scudo
benim modelimi onerebilirim bu fiyata 850tl pazarlikla alirsin, normal fiyati 970
carraro force 540

@Osman D.

kron modelleri son tercih olarak değerlendirilicektir ayrıca 16' bana biraz ufak kalıyor boy olarak

@Berk Ilgar

hidrolik fren sistemlerinden biraz korkuyorum açıkçası bakımı arızaları falan daha pahalıya mal oluyor deniliyor malum öğrenciyiz :)

@emirsert

ben de ogrenciyim zaten ama sunu soyleyeyim ben v-fren'den gectim ve cidden cok guzel sistemler, en ufak bir seyi algilayip duruyor, ariza yapmasi bence zor cok minciklamazsan, bence hd olmazsa olmaz

teşekkürler berk İstanbul'da oturuyorum internet üzerinden almamı mı yoksa mağazadan almamı mı önerirsin ödemeyi taksitle yapacağım yüksek ihtimalle.

taksitte indirim yapmazlar, bence git begen bisikleti al, istanbul'da nereden alabilecegin hakkinda bilgim yok, forumda bi arastirma yaparsan en iyi bisiklet showroom'larini bulabilirsin. Internet'ten alirsin bisiklette rahat hissetmezsin falan, zaten elde fiyatlar daha uygun olabiliyor, seri sonudur falan

Geri