Scudo Sports

mrb arkadaşlar

nbaboy55

Aktif Üye
Tepki
29
yaa her yerde açıyorum kusuruma bakmayın. bir kaç arkadaşta g harfine q yazdığım için türkçeye dikkat et diyorlar. haklısınız ama alıştığım için öle yazıyorum ama daha düzgün yazmaya çalışıyorum. bunun için sizlerden özür diliyorum. herneyse konuma gelince ... ben dj street bölüünde de açmıştım burda da belirtmek istedim yardımcı olanlar olursa sevirim arkadaşlar. şimdi bisiklet yeşil maşa beyaz olur mu sizce. nasıl bir ton olmalı yeşilin. ya da yeşil ve beyaz belirttiğim gibi uygun mu sizce? ve bir de bu stiker konusu. yeşil kadroya nasıl bir stiker yapabilirim? yazı olması şart değil canlı yeşil kadroya uyan renklerle şekilli bir stiker da olur. hatta böle olsa çok daha güzel olur. göze hitap edicek şekilde olsun. örnek gösterebilen arkadaşlar olursa yorumda da fotoğraflarla göstersin çok çok çok güzel olur çok mutlu edersiniz beni :) yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar . . .

Scudo
yeşil beyaz yapmak istiyosan gayet uymlu olur whistle mivok modeline bak oda yeşil beyaz ona göre bişey yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: nbaboy55
stiker olarak ne yapabilirim en büyük sorun orda kardeşim. bu konuda çok kafam karışık yardım bekliyorum herkesten

Öncelikle dediğim bisikletteki renk uyumuna baktın mı ?
bisikletin ne markaysa o markanın adını istediğin düzende tabelacıya yaptır sonra yapıştır istersen tabelacıda yapıştırır. Bunlar zaten en fazla 10tl bilemedin 15 tl olur.

gamebit arkadaşım onu zaten yapmayı düşünüyorum ama yan eğimli olan bölüme ne yaparım diye düşünüyorum. yazı olması şart değil işte değişik göze hitap eden birşey olmalı. şekiller ws . .. işte bunlardan arıyorum

Geri