Scudo Sports

Mp3 Player Aranıyor

Mustafa Arman

Daimi Üye
Tepki
17
Uygun fiyatlı radyolu min 2gb hafızalı şarjlı ve şarj süresi iyi olan mp3 player aramaktayım sony creative philips gibi markalar tercihimdir....

Scudo
(link)

bu modelin aynısı var elimde...

Haziran ayında aldım, tertemiz duruyor... Kutu, garanti kartı vs. herşey tamam...

Vitrine koysam sıfır diye satarım...

120 TL, kargo bana ait gönderirim...

elimde çin malı ipod var ama bildiğimiz ipoddan farksız kamerası radyosu 4gb hafızası var isterseniz 75 tl ye bırakırım kargo benden

@Mustafa Arman

"sony creative philips benzeri markalar" diyorsun sonra da 30-40 tl bütçe diyorsun...

Anlamak çok zor...

Baştan yazsaydın bütçeni, teklifte bulunmazdım...

cok üst modeller istemiyorum kardesim crativenin zen stoneları vs o tarz seyler teklif verdim diye eksildinmi ne oldu anlamadım yani

oblio music plus g2 (link). bu ürün var kutusu kurulum cd si kulaklığı bağlantı kablosu ve garantisiyle birlikte. 35 tl yaparım sana ama kargo senden ya 40 tk kargo bana ait. istersen özelden yaz resimlerini yolliyim

http://www.yollasepete.com/urun/Powerway-2GB-MP3-Calar_ZOP.jpg

Resimdeki ürünün siyahı. Full kutu içeriği mevcut, aldığım gibi sıfır ayarında duruyor. Üstünde çizik değil toz bulursanız ürün benimdir, geri alırım. Sahibinden üzerinden kredi kartıyla da ödeme yapabilirsiniz. Ürün batarya değil, pillidir. 25TL.

Geri