Scudo Sports

mp 3'ü tanıtamıyom:(

jerry_f

Daimi Üye
Tepki
77
creative muvo tx marka bi mp3 playerim war... pil kısmı bellek kısmından ayrı filan..normalde bellegi bilgisyara taktııgman..."bilgisayarım" menüsünde harici bellek olarak gösüküyodu,istedigm şarkıyı kopyalıyodum:(ama artık olmuyo.. hiçbi şekilde mp^3'ün içindeki dosyaları göremiyom...hattaanormalde pillee çalışan aptal alet,usb ye taktıgım an içindeki 5-10 şarkıyı çalmaya başlıyo:( kısacası içerigini degiştiremiyom:(bi fikri olan:(?

Scudo
bu mp3 playerlar hakkında hiç bilgim yok ama şöyle bir şey olabilir normalde sen taktığında yeni donanım bulundu diye bir pencere açılması lazım oda açılmıyormu ?

ha işte..kastettiigim o zaten....yeni donanım bulundu da demiyo..manyak alet sadecee usbden güç alıp çalışmaya başlıuyo:(

Bende de creative muvo v 200 var.Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Bence mp3 player ın garantisi varsa aldığınız yere götürün yoksa yanında verilen tanıtma cd sini bilgisayarınıza yükleyebilirseniz bilgisayar tanıyabilir.

muvo'nun firmware'ini update etmeyi denesen...
biraz cesaret biraz deneyim gerektirebilir..belki de bu işler artık çok kolaydır bilmiyorum..creative sitesinde firmware update hakkında bilgiler yer alması lazım..

ürünün firmwareini buldum we indirdim..fakat çalıştırdıgımda yine aynı sorun war..cihazı görmüyo:(
"seraching for the devices connected to the system.." diyo yani:( yarın kadıköye gidicektim zaten...aldıgım yere götüriyim bari...

anladığım kadarı ile firmware update programı da cihazı görmüyor..
sen en iyisi satıcı ile işini hallet ;)

@jerry_f

cihazın kendi kendine format atma özelliği varsa bi dene.

kardeş senin pc nin usb de sorun olabilr.bence başka bir pc de dene...

l.o.a.r.d haklı:( kasanın ön tarfaındaki usbler yalan olmuş anlaşılan:(yani en azından bi sıkıntı oldugu muhakkak:(arkadaki girişe takınca hiçbi sorun kalmadı:) yardım etme çabalarınızdan dolayı hepinize teşekkür:)

Geri