Scudo Sports

Motivasyon önerileri

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Şampiyon bir bisikletçi de olsanız, yeni başlayan da olsanız motive değilseniz asla gerektiği kadar iyi olamazsınız. Motivasyon detaylı, uzun ve çok önemli bir konu. Birkaç videoyla özetlenebilecek bir iş değil, ama bilginin daha fazla insana ulaşması için kısaltılmış yayınlar şart. Bu videoda bisikletçiler için motive olmak adına önerilerden bahsediyoruz.

Yorumlarınızı, fikirlerinizi, beğenilerinizi ve her türlü desteğinizi bekliyoruz.
Esen kalın.

Scudo
Diğer videolarının tümünü izledim sanırım.Her attığın video bir öncekinden bariz bir şekilde daha tecrübeli hazırlanmış gibi geliyor bana.Nacizane eleştirimi bir tavsiye olarak alacağından hiç şüphem yok, mikrofonu ya çok yakın tutmuşsun ya da sürekli hareket halinde gezdiriyorsun.Bu yüzden tonlamalar bazı yerlerde sıkıntılı olmuş.
Ayrıca ufak antrenman videoları da hiç fena olmaz dı, tabi ki bu yorumu aksiyon kameranızın olup olmadığını bilmeden yaptım.
Bu kanal ileride değerlenecek, kolay gelsin.

@Ceyhun Özkan
Teşekkür ederim, zamanla daha da iyi olacak. Tonlama yapmayı yeni yeni öğreniyorum, mikrofonda da problem var gerçi. Her videoda daha da iyileşme çabasındayım. Beni anlamışsınız, yorum konusunda eleştiri konusunda kesinlikle alınganlık filan yapmam. En doğru yorum izleyenlerden gelir, onları dinlemek lazım alınıp darılmakla olmaz bu iş. Sağolun, tekrardan.

Geri