Scudo Sports

Mosso yol bisikleti hakkında yardım

Scudo
>Mosso 7.8 Karbonun Avantajları & Dez Avantajları (Benim yaşadıklarım)
Mosso karbon bisiklette vites ayarlarına yönelik vites ayar vidası yok malesef, özellikle orta aktarıcıyı ayarlamak biraz zor oluyor, bu dez avantaj.
Mosso karbon bisikleti aldığınızda fabrikadan akord ayarı, vites ayarı yapılmamış bir şekilde size teslim ediliyor. Bisikleti alınca bu hususa da dikkat etmek lazım.
Bisiklet ile gönderilen siyah gidon bandı çok kaliteli değil, bu bisikleti alan arkadaşların çoğunun gidon bandını değiştirdiğini gözlemliyorum.
Bisiklet ile gönderilen pedal kal'i çok kullanışlı değil, ben bu nedenle değiştirdim.
Ankara için söylüyorum mosso bayisi bu bisikleti 2-3 yılda bir satıyor belki, dolayısı ile çok ehil ve çok sağlam bir servis olayı yok, başka bir servise yönlendiriyor.
Bisikletin sipariş süreci fabrikadan siparişe özel üretim olduğu için bir aya yakın bekleme olayı göz önünde bulundurulması lazım.
Avantajlarına gelirsek.
Karbon kadro bir bisikleti 105 setli olduğu da düşünüldüğünde fiyat olarak 3.000 TL nin altında almak büyük avantaj.
Bu bisiklette karar kılan arkadaşların çoğunun fiyat konusundaki avantajdan dolayı bu tercihde bulunduğunu düşünüyorum.
Dolar ve euronun yüksekliği de göz önünde bulundurulursa belki fiyat konusu daha anlamlı olacaktır.
Bisikletin fren seti, vites seti çok kaliteli. En ufak bir sorunu yok, 105 set bisikleti çok değerli kılmaktadır.
Aklıma gelen bu hususları belirttikten sonra bisikleti kullanan birisi olarak kesinlikle öneriyorum. Çok hafif ve çok güzel...
Allah hepimizi kazadan beladan korusun. Rabbim nazardan esirgesin.

@Deniz A Dikkat ettim de Farlarımız ve KM saat 'imiz de aynı.. :) jantlar konusunda ileride değiştirecek olursam sizinle irtibata geçerim...

Adapazarı' na gitme imkanı olan arkadaşlar,

Doğan Ticaret,
CUMHURİYET MAH. SEDAT KİRTETEPE CAD. NO:12 / G Adapazarı/Sakarya

Ben buradan almıştım. Kadro boylarını sorabilirsiniz.

Mosso da satış taktiği gereği stok olmama durumu var, stokları doldurduktan sonra fiyatları yükselteceklerdir.

@Deniz A 57 kadro yoktu ya olsa 105 tiagra farketmez yaradana sığınıp alcam dolar euro uçuşta. bisikleti de yeni sattım. acilen almam lazım işler de yoğun odaklanamadım henüz

@mustafa ç
Allah (C.C) gönlüne göre versin umarım istedin bisikleti bulursun.
Bisiklet karaborsada demekki
Benim bisikleti ilana koyup fahiş fiyattan satayım bari:)
Şaka bir tarafa siparişle getirmiyorlarmıymış

@Deniz A yok getirmiyorlar zaten mosso siparişlerin altında getirmiş dükkanlara sözde. 730 tiagra vardı sattım ama senin bisiklet güzel yerinde olsam satmam :)

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
@mustafa ç yok hacam esprisine yazdım mavic jant spd pedal falan baya uğraştım bundan sonra Allah (C.C) basip ederse keyfini çıratacağım

Geri