Scudo Sports

Mosso yol bisikleti almak üzereyim

EnesB12

Üye
Tepki
0
İsim
Enes
Herkese merhabalar.Formda ve bisikletler konusunda yeni sayılırım.Bu benim ilk yol bisikletim olacak.Forumda araştırmalar yaptım ve bütçeme 1000 1100 tl olmasına karşın mosso cavalier 700 bisikletini buldum .sizler bu işin bir bileni olarak ne dersiniz almalı mıyım?

Scudo
Yardım etmek isteyen yokmu acaba

Eğer bütçenize uyuyorsa, bisikleti beğendiyseniz almanızda bir sakınca yok. Eğer parasını hak ediyor mu derseniz her kafadan bir ses çıkıyor. Kimisi grupseti beğenmezken kimisi kadro kalitesine burun kıvırıyor :)

Bu bisikleti kullunan vardı fiye hatırlıyorum konuda açmıştı konuyu bulup bir incele istersen

@Çağlar Çağlayan

Teşekkür ederim. Bisikleti beğendim hoşuma gitti ama dediğiniz gibi olumsuz söylemler kafamı karıştırdı ama sanırım bu bisikleti alacağım.

@Deniz A

Bu soruyu sormadan forumda Bi araştırma yaptım tabiki ama benim istediğim model cavalier 700 tourney ve forumda böyle Bi başlık yoktu sizin hatırladığınız muhtemelen 700 Claris'e ait modeldir.

Mosso 700 yol a başlangıç için çok iyi bir bisiklet ama bi süre sonra sana yetmiycek bunu daha sonra anlayacaksin. Almani tavsiye ederim.

@Deniz A açan benim bizzat kullanıyorum ve tavsiyede ediyorum

@EnesB12 tourney lisine sakın 1100 verme ben clarislisini 1050 ye aldım 0 ama pazarlıkla tabiikş

@Cengizhan BAKIR 040 çok masraflı , selesi mtb selesi iğrenç duruyo bisiklette ayrıca gidon bi rezalet bizzat arkadaşımın 040 ıyla deneyimledim

@cervèlo teşekkür ederim eksik olmayın.

@Ulaş Çavuşoğlu

Hayır 1100 değil 1050 lira fiyatı nereden aldınığınız sorabilir miyim bende belki pazarlıkla uygun fiyata alabilrilim.

@EnesB12 büyükçekmece mehmetbisiklet büyükçekmecede aksu market nerde diye sorduğunuzda herkes gösterir aksunun yanıda mehmet bisiklet mehmet ve yunus abi çok ilgili esnaflar yardımcı olcaklardır

@EnesB12 sele 30-40tl bişey, gidonda aynı şekil 60-70 tl. al sana mosso clarisle aynı fiyata sora setli bisiklet

@Ulaş Çavuşoğlu 1640 tl olan 2015 model, selesi düzgün, senin mtb selesi diye bahsettiğin 2014 modeli herkes 1000tl ye almıştı

@Angel gidon 2015 tede sıkıntı :(

Ya kısaca salcano almayın ya :) servis yok bişey yok tek başınızasınız salcanonuzla

Adamlar kurulum için 100 tl alıo :)

@Ulaş Çavuşoğlu çok teşekkür ederim,elinizde iletişim için telefon numarası var mıdır acaba yoksada artık buluruz bir şekilde.:)

Geri