Scudo Sports

Mosso legarda - salcano cityfun 70 seçimi

enqinHLC

Forum Bağımlısı
Tepki
854
İsim
Engin
Bisiklet
Beldesan
Mosso legarda 1521 veya cityfun 70 kullananlar öneride bulunabilirlerse iyi olur. Legardanın amortisörlü yada düz modeli olabilir. İşe gitmek için düşün bütçeli model aradığımdan dolayı tercihim ikisi arasındadır. 500-550 tl aralığında başka öneriniz varsa oda olabilir.

Scudo
İkisini de incelediğimde gözümden kaçan bir şey olmadıysa aralarında pek fark yok gibi.Eğer görerek alma şansınız varsa ikisini de inceleyip hoşunuza gideni alın derim.Ben bir Salcano kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim;servisleri içler acısı.Ben bugüne kadar hiç servis işine girmedim ve sıkıntılarımı kendim hallettim.Ama Mosso'da durum nasıldır bilemiyorum.

Ben alırken legarda daha pahalı idi. Legatdanın donanımda da daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak 500tl civarında en iyisi 70 gibi. Çalınır diye ucuz urun aldım. Gene de gözümü ayıramıyorum.

@hogutmen

Ne de olsa can malın yongasıdır :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@Tayfun Sezer
Adını kara mamba koydum. Oğlum yılandan isim mi olur diyor. Fiyatına göre çok güzel. Estetik bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Bence mosso görsel olarak salcanodan daha geride o yüzden salcano almak geçiyor içimden tek aradığım görsellik onun haricinde bir şey zaten aramıyorum @Tayfun Sezer @hogutmen

• Beğen
O zaman Salcanoyu öneririm.Nacizane tavsiyem bisikleti gidip görerek,gerekirse kurulumu esnasında başında durup kurulum sonrası bir tur atarak sorunu varsa hemen orada tespit edip mutlu mesut evinize dönmenizdir.Vites geçişleri,fren sürtmesi,jantların akort ayarının düzgün olup olmadığı hatta amortisörlü bir modelse amortisörün çalışıp çalışmadığını hemen orada kontrol edin.Şimdiden hayırlı olsun.

@Tayfun Sezer izmirde direk alabileceğim salcano bayisi var bakımlarını zaten kendim yapmayı planlıyorum tavsiyenizde bu yönde olduğu için memnun oldum en kısa sürede alıp işe bisiklet ile gitmeye devam edeceğim. Teşekkürler

• Beğen
Süper.Bu arada ben de İzmirliyim.Gültepe'den Çiğliye hergün gider gelirdim bisikletimle.Sizin güzergah nasıl merak ettim.

@Tayfun Sezer ben evka 1-bucada oturuyorum. Buca bornova arası gidip geliyorum. Bir haftadır bisikletsizim ulaşım bezdirdi beni. Bisiklet gibi rahatlık varken çok zor geliyor toplu taşıma kullanmak. Bisikleti en hızlı şekilde alıp işe gidiş için kullanmaya devam etmem gerek yoksa işi gücü bırakıcam gibi

• Beğen
Geri