Scudo Sports

Mosso Cavalier 700 vs Kron RC 2000

kemalkeskin

Aktif Üye
Tepki
67
İsim
Kemal Keskin
Bisiklet
Diğer
(link)
(link)
Genel olarak bu bisikletler arasında kaldım birçok baslangiç yol bisikleti alacak olanlarda genel olarak mosso btwin carraro gibi markalar arasında kalmis. Sizce hangisini tercih etmem daha iyi olur mesela mossonun kadrosu kron RC 2000 den daha agir midir sizce daha önce kullananlar bisikletlerin kilolari hakkında yardim edebilirler mi

Scudo
Mosso kadro kalitesinde güvenilir bir marka ama kron hakkında çok iyi yorumlar duymadım

• Beğen
Tepkiler: kemalkeskin
@kemalkeskin1996 Fiyatları uygunmuş, Mosso daha ön planda gibi. Bende Sedona 610 modeline gözümü kestirdim, oda claris fakat daha pahalı.

Sedona 610 da birazcık markaya para veriosun

@Ulaş Çavuşoğlu kron için ben de iyi şeyler duymadim fakat dynamic modelini kuklandim gecen gerçekten hafif bir bisikletti baya hafif bir malzemeden yapilmis kesinlikle bi tanidigimin scott speedster 50sinden daha hafifti oyuzden kafam biranda krona yöneldi tabi bu bisikletten o hafifliği beklemiyorum ama sitede ayni malzemeden yapildigi yaziyo

Ama mossoda karar kilabilirim çünkü bisikleti degistirwcegim zaman alicisinin da olması onemli

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
(link) listeye bu bisikleti de ekledim şuan aslında hepsini detaylı incelemeden mosso ve geotech modelleri arasında kaldım diyebilirim sizce nasıldır

@kemalkeskin Sana şiddetli tavsiyem şudur; Forumun ikinci el ilanlarını takip et ve sağlam güzel temiz bir ikinci el al. inan bana daha mutlu olursun,

• Beğen
Tepkiler: kemalkeskin
@serdar k şuan 2. el fiyatlarına bakıyodum ama alabileceğim bir bisiklet bulamadım malesef olduğu zaman kapmak lazım :koptum:

@kemalkeskin Mutlaka istediğin fiyatlara belirttiğin sıfır bisikletten daha iyi duruma ikinci el temiz bulabilirsin diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sabır et , pazarlık et vs.. Zamanın varsa bekleyedebilirsin, Kışın bisiklet sürüşü özellikel yol bisikletçileri azalacağı için satışlar artıp fiyatlar düşecektir. :)

@serdar k aynen bende öyle düşünüyorum her türlü bakıyorum ama alacağım bisiklete göre şuanki bisikletimi satmam gerek 2. el bisiklet heran elimden kaçabilirmiş gibi geliyo kendi bisikletimi de satıp bisikletsiz kalmak istemiyorum :D ayrıca aldığım bisikleti düzgün kullanıp yazın bitimine doğru satabilir daha üst modelini alabilirim ama şuan daha üst bir bütçem yok malesef yinede teşekkürler elimden geldiğince 2. el sayfasına bakıyorum

mesela forumda bulamadım zaten sahibinden triban 3 fiyatlarına bakıyorum 700den aşağı bulamadım normal mi sizce ?

bencede ama 700den aşağı bir fiyat gözükmüyo herhalde şuan satılmıyo olmasından kaynaklı

Bu sene hangisini alsam acaba ikisi arasında kaldım yada ikinci elmi alsam diyede düşünüyorum bide aklımda cararo 022 var

Geri