Scudo Sports

Mosso 771 SMV - Salcano City Sport 30 - Sedona 300 S

Serhan E.

Üye
Tepki
63
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar üçü arasında kaldım. Şuan tercihim Mosso dan yana fakat diğer markalarıda göz önünde bulundurmak istedim. Öncelikle uzun yol için alacağım 40-50 bazen 150 kmlik yollar gideceğim. Hem kadro yapısından hemde konfor, hızlanma açısından hangisini tavsiye edersiniz.

Scudo
Günceldir tavsiyelerinizi bekliyorum

Mosso 771 DMV önereyim, bisikleti gördüm beğendim. Hangisine karar verirseniz verin boyunuza uygun kadroyu arayın.

forumda arama yaparsan mosso 771 dmv fotolu inceleme konum var. fikir sahibi olabilirsin.
sedonayı ele bence.

@Hamit E.

İnan bakmadığım konu kalmadı. Dün Salcano bayisine gittim ellerinde City Sport 30 vardı. Mosso bayisi yoktu şehirde. Mosso her yönüyle güzelf akat alacağım yer yok. Tamiri falan hep kendim yaparım o sorun olmaz ama işte bulunmuyor.

Mosso 771 ile Salcano City Sport arasında kaldım arkadaşlar bir tavsiye verin

alın mossoyu hafifliğin tadını çıkarın.
27 viteste şerbeti olsun yokuşlarda

@Hamit E.

Her yerde bulunmuyor bayisi sorun çıkardımı nereye vereceğim? Her şeyi ile güzel bisiklet ama servis sıkıntısı var.

İnsanlar Mosso diyor tamiri bakımı sıkıntı heryerde bulunmuyor diyorsun, bu şartlarda niye zorluyorsun hala salconomu mosso mu diye, birisi salcano desin de içim rahatlasın diye düşünüyorsan benden sana tavsiye salcano al :)

Sedona 300 tam bir konfor bisikletidir 30 km lik yollarda ancak 150 km lik yolda da ayni amortisor mutlaka yoracaktir.

Kesinlikle Mosso.Donanım olarak diğerlerininden kat kat üstün. Salcano'yu kullandım benim hoşuma gitmedi. Ancak servis sıkıntısından dolayı (ki bana kalırsa yok) Mosso olmazsa Sedona 300 oldukça şık ama yine dediğim gibi ekipmanı iyi değil.

Geri