Bilal Öz
Aktif Üye
- Tepki
- 80
- Bisiklet
- Geotech
İki yıldır internetten ürünlerini takip ettiğim ve yeni bisikletimi almamla birlikte Tuzla daki distribütöründen sipariş ettiğim MonkeyLectric in M133S model ışıklı janjanlı jant aydınlatmam elime ulaştı. Türkiye distribütöründe sadece 2008 de çıkan M133S modeli mevcut, diğer modellerden getirmiyorlar, biz de şimdilik buna kanaat ediyoruz, buna şükür ne diyelim.
Bu modelin fiyatı Tuzla daki distribütörde 100 TL, kargo ise size ait,
Montajı 5 dakika bile sürmüyor, ön veya arka lastiğe pakedinden çıkan kablo bağları ve şok emici kauçuklarla hemen takabiliyorsunuz. 3 tane kalem pille çalışıyor, kullanımını henüz tam olarak çözemedim ama anladığım kadarıyla içindeki 9 tane animasyona dilediğiniz renkleri verebiliyorsunuz, web sitesinde binlerce renk kombinasyonu çıkarılabileceği yazıyor ama nasıl oluyor bilemedim.
(link)
Bu modelin fiyatı Tuzla daki distribütörde 100 TL, kargo ise size ait,
Montajı 5 dakika bile sürmüyor, ön veya arka lastiğe pakedinden çıkan kablo bağları ve şok emici kauçuklarla hemen takabiliyorsunuz. 3 tane kalem pille çalışıyor, kullanımını henüz tam olarak çözemedim ama anladığım kadarıyla içindeki 9 tane animasyona dilediğiniz renkleri verebiliyorsunuz, web sitesinde binlerce renk kombinasyonu çıkarılabileceği yazıyor ama nasıl oluyor bilemedim.