Scudo Sports

Milli Piyango bileti 2015

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.876
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
evet arkadaşlar geçenlerde bir rüya gömem sebebiyle hayatımda hiç oynamadığım milli piyango yu bu sene yılbaşı çekilişine katılarak tecrübe edicem ve ilk defa oynayacağım için genel bir açıklama bekliyorum bilen üstadlardan tam biletmi almalıyım yoksa çeyrekmi veya ödüllendirmeler nasıl 1 bilen yok 2 bilen yok amori ikramiye bir şeyler anlatıyorlar ama valla hi anlamıyorum hiç ışık tutarsanız sevinirim :D

Scudo
en basidinden 10.000.000 bilet basılır
5 kişiye büyük ikramiye dağıtılır, diğerleri fındık,fıstık parası
sen bu büyük ikramiye hayali ile bir bilet aldığında satış kalan bilet sayısı
9.999.999 adettir ve bu adetlerde senin gibi "ya çıkarsa" diye alır.
yani sana çıkma şansı 10.000.000-----1 dir..... yani çıkmaz.
ama amorti çıksında sevineyim dersen seri bilet alırsın bu biletlerden 2 amortidir.

Çıkmaz ama ben her sene iş olsun diye bir tek çeyrek bilet alırım. Sadece iş olsun diye.

Market ve benzinliklerin kampanyalarını takip ederseniz ücretsiz çeyrek bilet toplayabilirsiniz. Çekilişten sonra milli piyango'nun internet sitesinden ikramiyenizi öğrenebiliyorsunuz.

Çıkan olursa bana bi ZİPP jant seti alır artık :D hersene hadi bana u uduyla alıyorum amorti bile gelmiyo :D

Bir araştırma komisyonunun yazısını okumuştum. Yazıda; şans oyunları oynamaya giderken ölme ihtimali büyük ikramiyenin çıkma ihtimalinden yüksekmiş :)

O çıkmaz,bu çıkmaz,o olmaz diyeceğimize yılda 1 kere almak zor olmasa gerek. Bende sadece yılbaşlarında alırım. Bugün aldım çeyrek biletimi pek bir beklentim yok ama heyecanı yeter :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
büyük ikramiye veya amorti haricinde başka bir şey veriyormu 3.000 falan bir şeylerden bahsediliyor ama bu alacağım bilet ilk ve son olacak zaten :)

@ATALAY16 Bu linkten bakın yılbaşı çekilişinde ikramiye dağılımına
(link)

bilet alacağın para ile bence iskender künefe ye daha işe yarar :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Bi tane define arama cihazı bulun bi yerden yada kiralayın.Dağ taş bayır gezin yılbaşına kadar.Emin olun zengin olma ihtimaliniz daha fazla.İlerde sırf zevk için alacağım böyle bir cihaz.:koptum:

matematik öğretmenleri bu tür çekişilşere hiç girişmiyormuş.

Bu tarif MP dan tehlikeli...Ne kadar arıza görsen hep defineci:)
En son alt komşum hanımı adına iş yapacağım diye 20.000 tl kredi çekmiş ve define peşinde yemiş.
Şimdi ise yediği hurmaların semeresini çekiyor.:)

@suzun7

@chnkrmz O ayrı mesele zaten bende tanıyorum bir iki kişi,nerede kısa yoldan zengin olurum diyen arıza tipler bu işte hep.Ben olasılık üzerine dedim yoksa uğraşmasın zaten.:komik:

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Milli piyango bileti ile alakalı değil ama bu şans oyunları bazılarına illet olabiliyor.
Yıllar önce çalıştığım orta karar da bir firmanın sahipleri sayısal lotonun baya büyük bir ikramiye verdiği haftalardan birinde, yazıcı ayarlarını sayısal loto kuponuna tanımlayıp, bilgisayara da bir program yükleyip tahminimce 20-30 bin liralık bilet oynamışlardı ve bildiğim kadarıyla sonuç sadece verdiklerini aldıkları idi.
Ben bilet alır mıyım bilmiyorum ama ayda bir 3 TL lik iddaa kuponu yapıyorum, geçen gün Altınordu yatırdı beni yoksa 3 TL ye 130 TL cepteydi :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@ATALAY16 çok çok çok çok çok minik ufacık minnacık ihtimalle belki ya çıkarsa. ama iskender ya yersem değil onu kesin yiyosun :D

@Zafer KAPLAN hocam 24 yaşındayım bu güne kadar hiç oynamadım çeyrek ile şansımı denemek istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Geri