Scudo Sports

michelin xc hard ter dış lastik 26-2.0,sorunsuz ve uygun kaçırmayın..

fatih çifçi

Forum Bağımlısı
Tepki
188
Bisiklet
Carraro
(link)
(link)
(link)

(link)
arkadaşlar dış lastiklerimi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum çok temiz ve uygundur asvalt ve arazi için mükemmel bi lastiktir...sıfır fiyatı 150 civarındadır.benim satış fiyatım 70 tl dir kargo ödemede benden olsun...alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun inşallah....

Scudo
sağolsın mehmet arkadaşım gerçekten fiyat uygun kaliteli bi lastik alan arkadaşım küçük bir ikram daha yapacağım...

grçektn lastik çok gsel imkanım olsa kaçırmazdım alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..

tam olarak ağırlığını bilmiyorum...delta vb bisiklet firmaları satıyor dilersen sor...

Slm abi imkanıma zorlayıp almak istiyorum bn yeni mtb kullanıcısyım bna en son fytı özeldn atabilirmsn ..

gerçekten çok güzel ve temiz lastikler fakat ben bunların arazi performanslarını merak ediyorum beni biraz daha aydınlatır mısınız?

Hocam ylnız ben şuan schwalbe kullanıyorum lastik aşındığından değiştireceğim
yalnız benim lastik 26 x2.1 bir sorun olurmu..?

dostum su ılanı bır ay once versen olmazmıydı ben lastıklerı aldım su ılanın guzellıgıne bak alana sımdıden hayırlı olsun bu fıyata bu lastık gercekten cok ıyı model de mukemmel hem sehır hem arazı

Bu kevlar mı yoksa telli mi? Aynı lastiğin her iki çeşidi de var çünkü.
Ben kevlar olanının kullanıyorum çok memnunum. Gayet hafif.
Basıncı biraz artırırsanız asfaltta da çok kullanışlı.
Toprak zeminde sürate izin veriyor ve aynı zamanda iyi tutuyor.
Ancak biraz çamur toplayabiliyor. Çamurlu zeminde ve gevşek zeminde çok tırmanış yapacaksanız arka lastiği ters takmanızı öneririm.

Sonuç olarak bu fiyata kaçırılmayacak bir lastik. 2. el uygun fiyatlı lastik arayanlar kaçırmamalı...

Abi özelden msn adresinden tlf numaranı yazabilirmisin..

Geri