M muhammet tüfekçi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 90 Tepki 22 Şehir BURSA 8 Mayıs 2011 #1 Arkadaşlar salcano igman'ın yanında michelin country mud lastiği geldi.Değiştireyimmi böyle devammı edeyim sizce ?
Arkadaşlar salcano igman'ın yanında michelin country mud lastiği geldi.Değiştireyimmi böyle devammı edeyim sizce ?
Arif Sami Üye Kayıt 22 Mayıs 2010 Mesaj 93 Tepki 2 Şehir Kayseri, Niğde,Mesin Bisiklet Sedona 8 Mayıs 2011 #2 bende igman almıştım değiştirmediğime pişman oldum. o lastikler hemen eriyor, zaten çamur için üretilmiş lastik. hemen değiştir derim. ben değiştirmedim simdi nerdeyse arka lastikte hiç diş kalmadı.
bende igman almıştım değiştirmediğime pişman oldum. o lastikler hemen eriyor, zaten çamur için üretilmiş lastik. hemen değiştir derim. ben değiştirmedim simdi nerdeyse arka lastikte hiç diş kalmadı.
A.Kadir Ünal Forum Demirbaşı Kayıt 11 Şubat 2011 Mesaj 417 Tepki 186 Şehir Eskişehir 8 Mayıs 2011 #3 Uzun yolda senı çok zorlar. Ama Şehir içi bineceksen bisikletine değiştirmene gerekyok.
M muhammet tüfekçi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 90 Tepki 22 Şehir BURSA 8 Mayıs 2011 #4 Şehir içi biniyorum Değiştirmeyeyim madem.Tekerlekler bitene kadar devam edeyim böyle Değiştirmek istesem ne kadar tutar ?
Şehir içi biniyorum Değiştirmeyeyim madem.Tekerlekler bitene kadar devam edeyim böyle Değiştirmek istesem ne kadar tutar ?