Scudo Sports

Mersin-Susanoglu günübirlik tek başına 140 km...

Feyyaz Alaçam

Forum Demirbaşı
Tepki
612
merhaba arkadaslar.bu sabah yoldasımla yollara düşmek istedik... ve yaklaşık 140 km yol yaptık akdenizin incisi mersin kıyılarında...
bi tarafımızda,limon kokusu öbür tarafımızda masmavi bi inci... Akdeniz...
işte fotograflarımız...

Mersine 35 km uzaklıkta olan Erdemli'den ilk foto

Limonlu... (sagdaki agaclara dikkat :)

burası da Ayaş a girdigimiz yer

Kızkalesi...

Sonunda Susanoglu na varıyoruz...

Susanoglu sahilinden bir manzara...

Ve Susanoglunda cektigim rezilligin kanıtı

Dönüş yolu...

Mavi bulutla,en tuzlu sırdasımız Deniz... YAkışmışlarmı dersiniz??

Mersin 60...

Mersin Antalya arası yol yapan arkadaslar bilirler... Töbank Rampası :)

ve son 35 km... bu fotoyo cekip,karanlıga kalmadan eve dönmek için cok seri pedallıyorum.o yüzden bu son foto :)

mutlukalın sevgili bisiklet severler...

Scudo
Tutkun paylaşımın için çok teşekkürler.

Bazen arkadaşlarımla sohbet ederken internette bana İstanbul'da tüm bisikletçilere çok yakın yaşadığım için ne kadar şanslı olduğumu söyleyip duruyorlar...

Ama ben de böyle gezileri gördükçe İstanbul dışında yaşayan arkadaşlarımın ne kadar şanslı olduklarını görüyorum...
Siz doğal güzelliklerin, şehirden uzak olmanın tadını çıkartıp üzerine bir de 140 km pedal basabiliyorsunuz. Bizim ise bu şehirden çıkmak için ancak 140 KM pedal çevirmeye ihtiyacımız var... Ondan sonra derman, hal kaldıysa ancak gezebiliyoruz.

Bizlerle bu güzellikleri paylaştığın için tekrar teşekkürler.

Bu güzel yerleri bizlere tattırdığın için teşekkür ederiz Feyyaz bende yaklaşık bugun 110 km yaptım havalarda ısındı artık ver elini antremanlar geziler turlar tekrar teşekkür ederim yoldaş sağlıcakla....

Bu arada gerçektende çok uyumlusunuz tebrik ederim... :)

erdemliyi bilirim o fotolarını çektın yerleride yazın otaraf gelmeyi düşünüyorum bisikletle 2 sene önce gelmiştim teşekkurler paylaşım için kıb by

harika kareler zaten deniz olupta harika olmaması imkansıs paylaştığınız için soznsuz teşekkür mutlu kalın..

sevgili halil öztürk,BEton kafeslerde yasamaktan bıkmış bi insan olarak,Akdenizimle gurur duyuyorum.canınız sıkıldıgınızda atlıyosunuz yoldasınıza canınız nereyi cekerse oraya... ister dag taş,ister masmavi deniz.inanın 100-150 km hiç problem olmuyo.limon kokusu,zeytin agaclarının ruhu sizi ölene kadar pedallamaya teşvik ediyor.Türkiye turunda istanbulda görüşürüz belki.güzel yorumunuz için tesekkür ederim.hoşçakalın...

Maxicef,yorumun için tesekkür ederim.yanımda olmanı isterdim ama... malum.sık dişini hazirana az kaldı dostum hoşçakal...

mustafa-yapıcı,ilginize tesekkür ederim.mersin bildiginiz gibi hiç degişmedi.bekleriz,belki pedallarız bile bellimi olur...

ve Mutlu pırtık :) ,deniz yüreklidir,yapayanlız kalsakda o bizi köpüklerinin arasında uyutur,kokusuyla besler,bi tutam sevgi olsun yeterki... güzel yorumunuz tesekkürler mutlukalın...

Arkadaşım güzel bir gün geçirmişsin, imrendim.Ama çelik mountain cat'le Ağustos sıcağı ayvalık-kozak-bergama-ayvalık (tam150km) yapıyorum 0 140 km'yi geliştir bence.
Teşekkür ederim paylaştığın bu etkinlik için.

@HaliliOzturk

ankara için ne demeli peki :( :(
bi sahil şeridimiz bile yok :(

güzel fotografın için teşekkürler "ozgurluk_tutkunu"..

O yolda bısıkletle ılerlemeyı ben de hayal etmıstım kesınlıkle cok cekıcı ve rahat bır yol, paylasımın ıcın tesekkur ederım benı o taraflara goturdun...

Kendimi o gezinin içinde hissettim :) süper bir gezi olmuş..

Teşekkürler payşalım için. Çok güzel bir gezi ve güzel resimler. Akdeniz konusundaki düşüncelerine katılıyorum, doğa harikası içinde ne yaparsanız yapın çok mutlu ediyor insanı.

ilginize cok tesekkür ederim arkadaslar.sizinde dediginiz gibi bi kaç dakikalıgına da olsa sizi o güzelim mavilige götürebildiysem ne mutlu bana... mesajlarınızı okudukca kendimi çok sanslı hissediyorum,hem akdenizli oldugum için hemde sizin gibi özgürlügün,mutlulugun ne demek oldugunu bilen bisiklet severle aynı çatı altında oldugum için. iyiki varsınız,Türkiye turunda bi çogunuzla tanışma imkanı bulacagım için cok mutluyum... sevgiyle kalın...

• Beğen
Tepkiler: maxicef
devamının gelmesini bende cok istiyorum... problem olmazsa gelicek,malum akdenizden kopamam :) sevgiyle kalın...

Teşekkürler Mersin/Tece dede bizim yazlık var çok özledim oraları :)

güzel gezi olmuş paylaşımınız için teşekkürler

iyi yol yapmışsın. çok eğlenceli bir geziye benziyor. zaten bisikletle çıkıp gezerken eğlenmemek gibi bi şansımız var mı? :) yoksa bizim bisiklet üstünde ne işimiz var? ;)
resimlerle ilgili problem mi var?
defalarca açtım ama hepsinin oluduğ yerde çarpı var :(

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Geri