Resul Özbarlas
Aktif Üye
- Tepki
- 42
- Bisiklet
- Salcano
İyi akşamlar sevgili forumdaşlar.Yakın zamanda(yarın
) yeni bir bisiklet alacağım için kendime yeni ciciler de bakmaya başladım.İlk önce bilinen türk sitelere baktım ancak içime sinen bir forma ve tayt bulamadım.Azıcık bir araştırma ile merlincycles'ın övgülere dizildiği gördüm(Gerek fiyat politikası gerekse kargoda bir sorun çıkarmaması ile) Daha önce hiç yabancı sitelerden alışveriş yapmadığım için aklımda bir kaç soru var.Sıralamak gerekirse
1)Almayı düşündüğüm ürünler eğer tek alırsam 75 euro altı ve gümrük gibi bir sıkıntı çıkmıyor.Ancak ikisini aynı anda almaya kalkarsam malesef 110 euro ya kadar çıkıyor.Sorum ise acaba bizim yurtdışından ürün alırken belirli bir sınırımız var mı ? Yani haftalık,aylık ya da yıllık sadece 1 tane mi sipariş verebiliyoruz yoksa bir sınır yok mu ? Önce formayı 2 gün sonra da taytı alsam nasıl olur? Vergi vermek zorunda kalır mıyım? (tam anlatamadım ama siz anlayın abilerim
)
2)Kargo ücreti nasıl oluyor.Kargo ücretsiz mi yoksa ücretli mi? Ücretli ise 50 euroluk bir ürünün yaklaşık ne kadar olur ve bu ücret 75 euroluk gümrük sınırından ayrı mı ?
3)Almayı düşündüğüm ürünler sizce nasıl? Varsa bir yorumunuzu alırım
tayt 1. seçenek : (link)
tayt 2. seçenek :(link)
forma 1. seçenek :(link)
forma 2. seçenek :(link)
Bir de bu ürünler acaba orjinal midir? Eğer replikalar ise bu fiyatları hak ederler mi ? Biliyorum biraz fazla başınızı ağrıttım kusura bakmayın
1)Almayı düşündüğüm ürünler eğer tek alırsam 75 euro altı ve gümrük gibi bir sıkıntı çıkmıyor.Ancak ikisini aynı anda almaya kalkarsam malesef 110 euro ya kadar çıkıyor.Sorum ise acaba bizim yurtdışından ürün alırken belirli bir sınırımız var mı ? Yani haftalık,aylık ya da yıllık sadece 1 tane mi sipariş verebiliyoruz yoksa bir sınır yok mu ? Önce formayı 2 gün sonra da taytı alsam nasıl olur? Vergi vermek zorunda kalır mıyım? (tam anlatamadım ama siz anlayın abilerim
2)Kargo ücreti nasıl oluyor.Kargo ücretsiz mi yoksa ücretli mi? Ücretli ise 50 euroluk bir ürünün yaklaşık ne kadar olur ve bu ücret 75 euroluk gümrük sınırından ayrı mı ?
3)Almayı düşündüğüm ürünler sizce nasıl? Varsa bir yorumunuzu alırım
tayt 1. seçenek : (link)
tayt 2. seçenek :(link)
forma 1. seçenek :(link)
forma 2. seçenek :(link)
Bir de bu ürünler acaba orjinal midir? Eğer replikalar ise bu fiyatları hak ederler mi ? Biliyorum biraz fazla başınızı ağrıttım kusura bakmayın