Scudo Sports

Merida XC TFS100 biraz değişikliğe uğramış hali

Scudo
Güsel oldu Güsel:D o kadar emek harcandı ama değdi ellerine sağlık tekrardan kankam güle güle kazasız belasız pedalla:D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Donanım ve Görsellik gerçekten üst seviyelerde..
Merida iyi bir firma.. Ve gittikçe Türkiye yede yayılıyor..
Lastiklerinizin modelini ve performansını öğrenebilirmiyim?
Güle güle kullanmanız dileğiyle..:)

• Beğen
Teşekkür Ederim Can ;
Lastikler Schwalbe 2.00 Marathon XR modeli, memnunum performansından patlamaya karşı dayanıklı olması beni cezbetti açıkcası.

Rica ederim :)
Peki yağmurda çamurda test etme şansınız oldumu?
Ve akıcılığı nasıl 2.00 olmasına karşın?

• Beğen
Suyu tahliye kanalları gayet yeterli , zaten ufak bir kaza geçirdikten sonra yağışlı havada diğer lastikleri direk sökerek bu lastiklere geçtim ve çok memnunum performansından , ben genelde yola çıktığım zaman 60-70 km'den fazla sadece gezi amaçlı yol yaptığım için performanslı kullanım benim için ikinci planda sadece getirsin götürsün mantığı anlayacağın, ancak akışkanlık olarakta gayet yeterli geliyor bana,tabi bu benim şahsi görüşürüm belki bir başka arkadaşım beğenmeyebilir.

Teşekkürler..Umarım uzun yolda başınızı ağrıtmaz..Güle güle pedallamanız dileğiyle.. :)

• Beğen
Mehmet koymuşsun yavruyu sonunda gerçekten güzel oldu bisikletin bol pedallı kazasız balasız sürersin umarım kardeşim

• Beğen
bisikletiniz çok güzel. güle güle kullanın. beyaz gidon çok hoş :) maşanızın markası ve bisikletin ağırlığını da yazar mısınız? bir de jant setini öğrenebilir miyim?

• Beğen
Resimden anladığım kadarıyla maşa SUNTOUR XCR jantlar DT SWISS X455
jant göbekleride deore centerlock gibi gözüküyor 6 vida adaptör takılmış galiba.
ağarlığıda 13 kg civarı olabilir.

• Beğen
Teşekkür Ederim arkadaşım cakkoyun;
Ağırlık konusunda bir fikrim yok öyle bir takıntımda olmadı : ) ama 13KG dan aşağı olacağını sanmıyorum jantlar dt swiss X455 ,6 vida adaptör haznelerde var evet, maşada XCR ancak hazneler deore değil, akışkanlığın rahat olması için sadece hazneleri XT aldım.Aynakol seri dışı modeli geriye kalan diğer tüm çekiş aksamı deore.Orta seviye birşey toplamaktı amacım yarışçı falan olmadığım için.

http://img88.imageshack.us/img88/4451/img0236ci0.jpg
(link)

benim bisikletim standart merida tfs 100. ve 13 kg ın biraz üstünde. sizinkinin 13 ün altında olduğuna eminim :) teşekkürler cevap için.

• Beğen
Geri