Şuan aktif olarak kendim kullanıyorum aynı modeli, 2015 model olarak sıfırı pinarelli bisikletin sitesinde 3400TL ye satılmakta. Kullanıcısı olarak bisikleti öneririm. Sadece jantlarından pek memnun değilim. Üstünde gelen stok jantlar ruble, iç-dış lastik ve mandallar hariç 2.2-2.3kg civarı geliyor ama akıcılık fena değil. İlk yol bisikleti deneyimiz olacaksa pek sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Hala stok jant ile kullanıyorum, ileride değiştirmeyi planlıyorum.
2.000TL uygun gibi ama bisikletin durumuda önemli tabi.
Edit: 2inci mesajınızdan sonra linki inceledim. Öncelikle bisiklet 7kg değil, pedallar hariç 8.9 civarı. Ayrıca mart ayında aldım denilmiş ama 2015 modelin üstünde 105 grup set ile geliyor(Aynakol seri dışı 105, ön-arka fren kaliperleri merida pro, pabuçlar 105, geri kalanlar hep 105 5800. Zincir FSA 11 li). Üstündeki grup set değiştirilmiş.
Ayrıca 52 kadro değil 50 kadro.. 52 Kadro (S/M) olarak geçiyor. S kadro 50 dir Merida yol bisikletlerinde. Bence başka bir alternatife bakabilirsiniz. Bisikletin orijinal grupset sökülüp çok daha düşük bir set takmışlar (claris)