Scudo Sports

Merida MATTS HFS XC PRO 3500-D !! (Merida Kardeşliği)

Şerif Şentürk

Forum Bağımlısı
Tepki
749
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar bir sattıktan sonra bugün itibariyle yeni bisikletim olan Merida HFS Pro 3500 D'ye kavuştum.Yardımlarından dolayı Seda ve Doruk bisiklete teşekkür ederim.Ayrıca Bülent ve Birol Benli ile Mustafa Güler'e ve diğer sayamadığım çalışanlarına teşekkür ederim.Bisikletin kadrosu gerçekten çok güzel.18" kadro 1.4 kg ve esnemezlik olarak çok iddialı.Zaten üzerindeki komponentler hakkında yorum yapmaya gerek yok.Sözü daha fazla uzatmadan sizi bisikletin fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum.

Parça Listesi:

SPEEDS: 27
SIZE:18"
COLOR: Black/white
FRAME: Matts HFS XC Pro-Disc
FORK: Rock Shox SID Race 80 Poplock
BRAKE LEVERS:Shimano XT
BRAKES F/R: Shimano XT Disc 180/160 mm
CHAIN: Shimano CN-HG73
CHAINWHEEL: Shimano XT 44-32-22
DERAILLEURS F/R: Shimano XT/Shimano XT Shadow
FREEWHEEL: Shimano CS-M770 11-34
BAR END: Merida SuperLite
GRIP: LOCK Ring Single
HANDLEBAR: FSA XC 180OS Flat
STEM: FSA OS-XT
HEADSET: BB410 Neck
PEDALS: CrankBrothers EGG Beater C
RIMS: DT Swiss X1900
SADDLE: Prologo Nago
SEAT CLAMP: Merida Aero 35 QR ST
SEATPOST: FSA SL-250 SB25 31.6
SHIFTER F/R: Shimano XT rapidfire
TIRE F/R: Schwalbe Rocket Ron 2.1 Fold
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bunlar da Önder'in bisikletiyle birlikte çektiğimiz fotoğraflar

(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Oh be! Sonunda bisikletine kavuştun,valla çok sevindim.Beraber çekilen fotoğraflar da çok güzel çıkmış.Güle güle kullan(alım) ! :D Hemen nazar boncuğu tak,acil! Bak ben takana kadar iki kaza yaptım önünde. :)

kadro mükemmel hayran kaldım parlıyor:D:D

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Kadro çok güzel tam istediğim gibi beyaz... Güle güle kullanın... :)

• Beğen
o kadro için söylenecek çok şeyler var sanırım, dünyanın en iyi kadrolarından biri desek heralde başımız ağrımaz, güle güle kullan kazasız sürüşler:Skull-175

• Beğen
Mükemmel bisiklet Şerif. Çok iyi bir seçim yapmışsın. Kazasız belasız kullanman dileği ile. Hayırlı olsun.

• Beğen
Gerçektende olabilecek alınabilecek kullanılabilecek en iyi bisiklet olmuş desem yeridir Şerifçim kazasız belasız kullanman dileği ile. Dağlar bizi çağırıyor artık :) gerçekten de renk olsun donanım olsun çok güzel. Bir bisikletçi daha ne ister ki :)

• Beğen
Hayırlı olsun Şerif'im.güle güle kazasız belasız kullan kardeşim çok yakıştı bu sana.
Önder'le uyumlu da oldu :D

• Beğen
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bisikletin kadron jantların mükemmel .... bende bu tür bisiklet bakıyorumda ortalama fiyatını söyleyebilirmisiniz internette bulamadımda :)

• Beğen
Geri