Scudo Sports

Merida Katlanır Bisiklet

Üye Adı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.119
Bisiklet
Dahon
Böyle güzellerde varmış, aklıma takılmış aramıştım karşıma çıktılar. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bu yaz katlanır alma düşüncesindeyim yeniden. Bakarsınız yaza kadar ülkemizde de satışa sunulur (hiç umudum yok ya, avutuyorum işte kendimi :D )

Link: (link)

Buyrun görsellere

merida 2.jpg merida 1.jpg merida 3.JPG merida 4.jpg

Scudo
cok begendim, daha once merida dag bisikleti kullandim markaya ozel bir ilgim var, eger ulkemizde bulabiliniyorsa almayi dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Renklerin kullanımı ve stili güzel. Çok şık. Aynakol ve ruble oranları uzun yol ve yokuş için uygunsa talipleri olacaktır.

• Beğen
merida kullanıcısıyım markanın anlayışınıda seviyorum ve güveniyorum ama katlanırlarından bir şekilde hoşlanmadım fazla çocukcu kişilikli durmuyorlar .

Merida Türkiyenin FB sayfası, katlanır modelini düşünen arkadaşlar iletebilirler. Talep olursa neden getirmesinler.

(link)

Bir Merida kalmıştı katlanıra bulaşmayan o da tamam :D
İlk bakışta tasarımları itici bulduğumu itiraf edeyim ama siteye girip inceleyince hoşuma gitti. Özellikle şu sarı renk.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
%25E9%25A3%259B%25E7%25BF%259450%25E7%25B6%25A0.jpg
Bu güzelin ismi Flight 50
52/42 ayna kol 2x8 vites 1.5 Lastikleri var.
Shimano RD M310DS
Shimano HG31-8 11 30 ve
Microshift FD R4F kullanılmıs.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
İlk görünüşe göre hiçbir eksiği yok. Şu an bir merida kullanıcısı olarak kadronunda yeterli kalitede olacağı kanaatim yüksek. Komponentlerde de çeşitlilik var daha ne olsun ? Hayırlı olsun :)

• Beğen
dahon katlanır bisikletlerin ve merida bisikletlerin türkiye distribütörü aslı bisiklettir.o nedenle biraz zor türkiyeye gelir..

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Üye Adı
Sn Üye Adı, Merida'nın katlanır bisiklet kadrosu ile Carraro ve Bianchi'nin 21 vitesli kadro şekli neredeyse birebir aynı.

Carraro ve Bianchi , mevcut kadroları koyu renklerin yanında daha canlı renklerle de üretirler ise, daha çok müşteriye ulaşacaklardır diye düşünüyorum.

Geri