Scudo Sports

Merida HFS X-Edition

Scudo
toplam ağırlık - 10 kg
toplam set - xtr
toplam foto - 0 adet
hayırlı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
fotoğraf mı yok banamı öyle geldi göremesekte hayırlı olsun demeyi unutmayalım;
hayırlı uğurlu olsun bol pedallamalar

@Halil Uygun

kesinlikle halil arkadaşımıza katılıyorum fotoğrafları dört gözle bekliyorum merak uyandırdı bende bu bisiklet

Hayal kırıklığına uğradım. Bir Merida görme hayali ile girdik fakat sonuç hüsran.. :) Bekliyoruz..

resimleri göremedik ama gelmişken hayırlı olsun diyelim :)

offf yaaa nerde kaldı bu resimler

Fotoğraflar sabırsızlıkla beklenmektedir tarafımızdan:D

Full xtr set 10 kg karbon değil o zaman:D karbon olsa ne olur xtr sette şaka şaka şimdi bunu dedim diye bütün forum üstüme gelcek:D

Hayırlı olsun çok güzel bisiklet. Ben görüyorum fotoları, gönül gözüyle bakınca görünüyor. Diğer arkadaşlar da denesinler...

Şaka bir yana hayırlı olsun fotoları görmek isterim, kazasız belasız sürüşler dilerim...

Fotolar, upload sitesindeki problem yuzunden gecici olarak gorunmedi.
Gerekli duzenlemeler yapildi:)

Bu arada bisiklet de, fotolar da bi harika..
Kazasiz keyifli surusler dilerim

• Beğen
Tepkiler: mask ve sadana
Arkadaşlarımdan özür dilerim,yaşattığım bu aksilikten ötürü...

• Beğen
Tepkiler: binRR
Öncelikle süper ötesi diyorum.Alışılmış sözler olamsın.Uzun zamandır böyle güzel bir bisklet görmedim diyebilirim.Fakat 2 takım Xtr seti kullandım mutlaka bir eksiklikle karşılaştım.Neden Avid kullanmadın ? Desem saçma bir soru olmaz umarım.Gerçi her halide eminim süper..Kazasız günlerinde ama özellikle gezilerinde kullanman dileğiyle.Paylaşımın için teşekkürler..

Bu arada Bora resimler için çok teşekkürler.Başarıları'nın daimi olması dileğiyle.

Fotolari bu sefer ben cekmedim malesef, ama kim cektiyse iyi is cikarmis...

• Beğen
Tepkiler: mask
@sadana

Kısaca ,Dağ bisikletinde XT-R, yol Bisikletinde DURA-ACE takıntısı,ama yol da şimdilik ULTEGRA ile idare ediyoruz.
Umarim yakında Giant Defy Advanced (Full Carbon)...fotolarını beraber çekeriz.Darısı senin başına:in:

Geri