Scudo Sports

Merhabalar ve Kuşadası - izmir yolculuğum..

Burak STI

Üye
Tepki
3
Merhabalar :)

Kısa Kısa hakkımda bilgi vereyim İsmin Burak, izmir'de küçükyalı'da oturuyorum. Daha önce kuşadası'nda oturuyorum. Hatta ailem halen orada.

En son bisikletimi kullandığım yıl 1999 du. İnanırmısınız bisiklet hiç kullanmadım. Zaten o senede otomobilim vardı. İnanılmaz rahatlık oluşmuştu heryere otomobil ile gitmek beni son derece tembel biri yapmıştı. Ağustos Ayında arabama elveda diyince, biraz alışkanlıktan doğan gezip görme hissi artık evde oturmaktan rahatsızlık boyutuna ulaştı. Saolsun Evrim arkadaşım bana bisikleti önerdi. 1 aydır her kuşadasına gittiğimde kısa kısa kondisyonumu geri kazanmak için bisiklet kullandım... Geçen Hafta bisikletimi izmire getirmek istedim ama ne paket yapmayı nede kargoya vermeye üşendim.

Neticede 11 Ekim saat 10.10 'da sırtçantam ve içinde 4 kilo toplam (laptop,şarj, cd) ile yola çıktım. Kendimi çok zorladığımı söyleyebilirim. 2 saat içerisinde Ahmetbeyli köyüne geldiğimde evden çıkalı 2 saat olmuştu. 40 km mesafe sanırım tam emin değilim... otobüs geçerse binecektim. Fakat dayının birine sorunca 2 saatten önce gelmiyeceğini söyledi. Bende pedal çevirmeye devam ettim. yarım saat yemek molası sonra işin özü
menderes-gaziemir-üçyol-küçükyalı da evde son buldu. Bisikleti kaldıracak gücü bile zor buldum kendimde ama başardığıma çok seviniyordum..

Kuşadası - İzmir
10:10 - 16:40
100 km. 6 saat 30 dk

Normalde bu kadar uzun gidebieceğimi bilmiyordum. Ama başarınca daha iyi sonuçlarda alabileceğime inandım.

Ulaşım aracı olarak kullanmasamda bisikleti, Arabam olmadan ne yaparım düşüncesini atlatabileceğim bir spor bir gezi aracı edindim.

(link)
(link)
(link)

Katkılarından dolayı evrim arkadaşıma teşekkür ederim...

Scudo
Çok iyi düşünmüşsün tebrikler.

Geri