Scudo Sports

Merdivenden inmek

Cem Erdoğan

Daimi Üye
Tepki
64
Deneyeniniz olmuştur kesinlikle ama ben çok seviorum inmeyi :D (Eskişehir Devlet hastanesi karşısındaki üst geçitden) 34 basmk merdivendn 20+kiloluk çift amrtsrlü bi salcanoyla indim basamklar metal olduu için fren tutmuyo gibi bişey ama bunu indikten sonra öğrendim :D Daha fazla basamklı merdiven bulamadım :( Bilen varsa söylesin)

Scudo
daha fazla basamaklı merdiven varmıdır bilmem ama bizim evin orda 15 basamaklı bi merdiven vardı ordan arkadaşın teki inmişti sende çok güzel hiç bişe olmuo dedi benim altımdada 20 jant amortisörsüz vitessiz düz bi bisiklet vardı büyük bisikletim tamire gitmiştiküçük bi çocuktan almıştım o bisikleti indim hiç bişe olmuo frenlerde tutmuo ama siz siz olun amortisörsüz bisikletle merdivenden inmeyin indikten sonra saatlerce başım ağrıdı

26" jant amortisörsüz 16 kg bisan eldorado ile sahildeki yoldan denizin yanına inen kaldırımdan indim, sanırım 6 tane dik beton basamak vardı. dünyam sarsıldı öyle tarif edebilirim bidaha hayatta inmem :D

Merdivenlerden inmek zevklidir, ama tekniğiyle inersek. Öyle hurraa diye inmeye çalışırsak istenmeyen sonuçlar doğurabilir :) Dikkat etmek lazım ;)

@Haşim Okyay

sanırım ben hurrraaa ınenenlerdenım :)
4-5 basamakta ayagım pedaldan kesılıyr

spd kullanıyor msnuz kullanmıyorsanız ayaklarınız nsl kesilmıyor

samsunsunda bi merdiven buldum sormayın 100 den sonrasını sayamadım in in aralıksız titreşim moduna geçtim resmendurdugumda hala kafam sallanıyo gibi bişeydi

rahatmı batıyo hocam başka işinizmi yok :D arıza iş bana ters eskişehirden demir merdivenden inen arkadaş helal ne diim dikkat et

aklıma geldi bisikletle paraşütle atlıyan varmıdır :rolleyes:

Aslında merdivenden sarsıntısız inmenin yolu olabildiğince hızlı inmektir.Ozaman merdiven düz bir zemin hissi veriyor.Tabi bu söylediğimi sabit kadrolu ve amortisörsüz bisikletlerle denemeyin.:D

@MTB-BiKE

eskiden susam sokağında bi mucit vardı çizmeyi bardağı icat edilmiş şeyleri icat eederdi bende ona benzedim heralde
dün aklıma gelmişti demek yapan varmış ii cesaret birader ben karada gidemiyorum adam uçuyo:eek: :D

Geri