Scudo Sports

mekanik Disk Fren KiTLemiyor we Durus mesafesı cok uzun

OrionOğuz

Üye
Tepki
11
SeLam arkadasLar bi probLem war we haLa çözebiLmiş deiLm on Tekerde Shimano kaLiper we 2 qunLuk shimano baLataLar war ama Fren KiTLemediqi qbi duruş mesafesi de Çook uzun.. ne baLataLara ne de RoTora yaq we benzerı bişi deqmedı ama neden oLduqunu we ne yapmam qerektıqını bıLmıorum yardım edersenız sevınırım...Şimdiden saoLun..

Scudo
Selam iyi şekilde ayarlansa bile mekanik frenlerde balataların ve rotorların alışma süreci hidroliklere göre çok daha uzundur.Bende kullandım deore 545- yada 515 serisiydi sanırım.Daha çabuk alıştırmak için rotorları fazla ısıtmadan çok zorlamadan bol bol fren yapman lazım.Tutuş gücünün artdığını farkedeceksin.

• Beğen
Tepkiler: DrKrush ve qatrio
kesinlikle katılıyorum özellikle seri dışı disklerde dahada beter durum :)

@Hasan Çağrı

tamda üstüne bastın nedir bu dili katletme " özentiliği " anlayamadım.. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: skyline_gt
Onlarda sorun WAR DİOR zateen

bende 4 gün önce mekanik fren taktım. aynı seninkler gibi az tutuyordu ve uzun mesafede duruyordu. araqdan 3 gün geçti anca kendine geldi frenler. balataların alışma süresindenmidir nedendir hiç anlamadım. Şimdi gayet iyi tutuyor frenler.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@casper_sky

gerçekten büyük bi sorun var bisikletinin sorunu elbet halledilir ama sendeki sorunun düzeleciğini hiç sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@casper_sky

kaptırıverip düşene dağ bayır aşşagı
tutuvere elinden fren kolu kendine
çekeveren çekeveren tutmaya canı ah vay
olurda inşallah bizde gelek cenazene..

ya siz buraya yardım ıcın deıLde makara Tukara için TakıLıomussunuz harbi yani insan qbi bişi sorduq kımı yazı dedı kımı bişi dedi biLmiosan hiçbişi yazma madem

Dostum bu forum da türkçenin nasıl kullanıldığına dikkat edilir, eğerki ciddiye alınmak istiyorsan türkçeni güzel konuşup güzel yazıcaksın. Yoksa bu yorumlar kimsenin bişey bilmediğinden değil, senin yazı şeklini yadırgamalarındandır...

Ya orası öyLe ok.. ama konuyu açtıgımdan beri 2,3 kişi yardımcı oLdu digerleri yazın söyle yazın böyle sende sorun var yardımcı olmanız için yazıyoruz adamları yazıya takıyo

• Beğen
@casper_sky

@casper_sky

@casper_sky

@casper_sky

Bu tarz bir Türkçe ( mi onu da bilmiyorum ) ile sorulan sorulara nasıl cevap vermemizi bekliyor sunuz? Üstüne üstlük, bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Büyüklü-küçüklü yazımdan geçtim, bari harfleri doğru yazın.

q = g
q = k
w = v

Nedir bu? Lütfen Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz. Yoksa forumdan uzaklaştırılacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: dude494
@Haşim Okyay

Türkçenin düzgün kullanıldığı bir forumda olmak mutluluk veriyor,sporcuların arabesk kültürünü forumlara taşıması zaten mümkün değil,bu şekilde bazı arkadaşlarda yontuluyor...

Sorununa gelince,aynı şey hidrolik disk frenlerdede olur bir süre alışma devresi olarak geçer sonrasında frenleme gücün artar,fakat ilk başlarda dediğin gibi frenleme mesafesi uzundur ve kilitlenmez,mekanik disk frenler asla hidrolik disk frenler kadar stabil ve performanslı çalışmaz fakat biraz sabredersen performansının arttığını göreceksin.

• Beğen
Tepkiler: OrionOğuz
sagolun bilgileri için keşke en başta bu kadar yakın bilgi verilseydi ama direk sorun sende diye bi yazıyla karşılaşınca ister istemez morelim bozuldu sagolun tekrardan

• Beğen
Geri