-OnuR-
Aktif Üye
- Tepki
- 45
- İsim
- Onur
- Bisiklet
- Carraro
Uyarı; Resimler büyük olduğu için konuya eklenmemiştir.
Başlangıç;
Kutu İçeriği;
Resimler;
(link)
Kullanma Klavuzu;
Ürünün Kendisi ve Silikon Kelepçesi;
Şarj Kablosu;
Notlar & Bilgiler
Başlangıç;
- Çinden bugün elime havalı poşetle ulaşan Meilan X6 bisiklet arka ışığını mercek altına alıyorum.
Kutu resimleri;
(link)
Kutu İçeriği;
- Ürünümüz kutudan ince beyaz plastik koruma kabıyla çıkıyor.
Resimler;
(link)
Kullanma Klavuzu;
- Çince bilen arkadaşınız varsa bu parşomeni sizin için tercüme edebilir.
Şaka şaka Google Çeviri aracının muhtemelen en son güncellemesinden önce çinceden ingilizceye çevirilen açıklamalar size yardımcı olabilir.
Resim;
(link)
Ürünün Kendisi ve Silikon Kelepçesi;
- 6 adet "yanıp sönme" 1 adet "sabit yanma" özelliğine sahip olan ürün piyano siyahı ile gözleri üzerine topluyor silikon kelepçesi ile birlikte toplam da 80 gram ağırlığa sahip ürünü zor durumlar da düşmanınıza fırlatarak silah olarak kullanabilirsiniz. Güç düğmesine uzun basarak ürünü çalıştırabilir devamında ise tek basışta ışık modlarını değiştirebilirsiniz. Uzun basarak ürünü açmak ve kapatmak bazen meşakkatli. Ürün suya dayanıklı olduğunu iddia ediyor ama ürünün alt tarafında bulunan şarj soketine kauçuk koruma kapağı düzgün ve tam oturmuyor veya zor oturuyor bu durum sıvı korumasının bi işe yaramadığı anlamına gelebilir. Ürünün arkasında yani sele kelepçesine denk gelen yerinde yumuşak ped mevcut. Batarya gücü 900Mah ışık gücü 80 lümen çalışma gücü ise 5000 saat 1 yıl garantisi olsa da bizim işimize çok yaramayacak.
İçinde akıllı sensör olduğunu iddia eden ürünün sıkıntıları bu sensör ile ilgili tabi hepsi sorunlu diyemeyiz bu sensör ise ürünün alt tarafında bulunan şarj soketinin yanında bulunuyor "Süleyman Pro" gibi kuzeniniz varsa bu sorunu ürünü tamir ederek çözebilir.
Resimler;
(link)
Soruna/sıkıntıya ait video, video bana ait değildir.
Şarj Kablosu;
- 1.2 metre uzunluğa sahip ürünle uyumlu olmayan kabloyu görünce çinlilerin sizi dolandırdığını düşünebilirsiniz fakat bilmediğiniz bir durum var şarj kablosunu şarj soketine oturtabilirseniz satıcı size orjinal kabloyu gönderiyor.
Kısa powerbank kablosu ile şarj edebildim kutu içinden çıkan kablo ile sokete çok zorlama yapmayın bozabilirsiniz.
Eğer ailece iPhone kullanıyorsanız ve "micro usb" kablonuz yoksa bu ürün sizi komşuya gönderebilir komşuya gittiğiniz de ise diyalog aşağıda ki gibi olabilir.
[Kapı Çalınır] [Kim O?] [Ben Hayri] [Geldi Yine...] [Kapı Açılır]
+Lan fakir şu senin Zanzung'un kablosu vardı neydi o mikrouyesbi mi ne?
-Hı???
+Ödünç verir misin ya ışığı şarj etmem lazım akşam beraber pedallarız.
[Kapı Kapanır]
Resim;
(link)
Notlar & Bilgiler
- Ürüne 32 lira ödeyerek GearBest adlı siteden aldım sanırım paramı çöpe attım uzun kullanımdan sonra tekrar bilgi veririm inşallah sensör sorunu oluşmaz.
Yanıp sönme modları açıklamada mevcut ürünün linki; (link)
Yakında video atabilirim ama söz vermiyorum.
Bu sıkıcı ve yazım hataları ile dolu incelememi okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar kazasız pedallar. :islik: