Scudo Sports

Maxxis Maxxlite 310 vs Schwalbe Furious Fred Lastik Seçimi

mahirdmr

Üye
Tepki
10
Herkese merhabalar.
Scott Scale 40 bisikletimde mevcut "Scott Oxyd 26x2.0" lastiklerin düz yol akıcılığından hiç memnun değilim ve üstelik inanılmaz ses yapıyor. Sırf çıkardığı ses yüzünden sahil yolunda köpekler bir tek beni kovalıyor :)
%99 düz ve sert zeminde (asfalt, beton parke vb) kullandığımdan "Maxxis Maxxlite 310 26x1.95" veya "Schwalbe Furios Fred 26x2.0" almayı düşünüyorum. Düz yol için aslında hem akıcılık hem de dayanıklılık açısından "Schwalbe Marathon" serisi çok tavsiye ediliyor ama hem görüntü olarak süspansiyonlu çatalda çok ince duruyor hem de biraz ağırlar.
Öncelikli tercihlerim hafiflik, düz yol akıcılığı ve sessizlik bu nedenle sizce "Maxxlite 310" mu yoksa "Schwalbe FF" mi almalıyım? Yakın zamanda arazi lastiğini çıkarıp bu iki lastikten birini kullanmış olanlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.

Scudo
Furious Fred dünyanın en hızlı MTB lastiği, maxxis için fikrim yok. Bana sorarsanız schwalbe derim.

• Beğen
Tepkiler: mahirdmr
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Saçma bir soru olabilir ama Schwalbe Marathon serisi lastiklerin akıcılığı ile mukayese edersek Furious Fred'in düz yol akıcılığı sizce nasıldır?

Schwalbe iyidir kardeşim.. Forumda kullanan çok abi var hepside memnun gördüğüm kadarıyla.

Geri