Scudo Sports

Maxxis Detonator 27.5x1.50 katlanır lastik

M.İhsan

Love Mountains!
Tepki
4.356
İsim
Muhammed İhsan
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Materyal
Diğer
Ruble Uyumu
  1. Diğer
Lastik/Jant Parça Tipi
Dış Lastik
Jant veya Lastik Türü
Clincher
Lastik/Jant Boyu
27,5 inch
Marka
Maxxis
Model
Detonator
Bulunduğu Şehir
Konya
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
325
Kullanım Süresi
4 ay 500 km (1.5 senedir kullanılmıyor)
Durumu
İkinci El
İletişim
Forumda aktifim. Forumdan atacağınız özel mesajınıza gün içinde cevap veririm.
Az kullanılmış hâlde 2021 Temmuzda aldım ve 500 kilometre civarında kullandım. Sadece temiz asfalt yolda kullanıldı. Yol bisikleti aldıktan sonra rafa kalktı. Tam 1.5 senedir güneş almayan oda koşullarında nemsiz ortamda şeklini koruyacak şekilde saklanılmaktadır.

Akıcılığı neredeyse bir yol yarış bisikletine yakın. Kullanınca çok şaşırmıştım. Hafifliği ise kendini belli ediyor. Çok hafif, hızınızı kesmeyen ve yol tutuşu çok iyi bir lastiktir. Öncesinde de az kullanılmış. Herhangi deforme, yırtık, çatlak, yarık yoktur.

Yabancı satış sitelerindeki açıklamasına da dağ bisikletinde yol bisikleti hissi almak için birebir olduğuna değinilmiş. Max 6-7 bar basınca dayanabilir ve 480 gram tane ağırlığı. Şehir dışına karşılıklı güven ve havale sonrası kargo yapabilirim alıcı ödemeli olacak şekilde. Alanın işi görülsün diye 325 tlden pazarlıksız vereceğim. Fiyatın ucuzu oluşunun farkındasınızdır, lütfen yormayın. Öğrenciyim. Benim de ihtiyaçlarım var.

"Designed for an air pressure of up to 6.8 bar for extremely low rolling resistance and true roadbike feeling on the mountainbike."

(link)

2 adet Maxxis Detonator 27.5x1.50 dış lastik
Alıcı ödemeli kargo20230110_160036.jpg20230110_160000.jpg20230110_155941.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Ilana yazdim.

Çok keyifli bir lastikti. Geçen sene ekim ayında yeni kullanıcısına verdim. Satılmıştır.

Geri