Scudo Sports

Maxxis CrossMark

temucin90

Forum Bağımlısı
Tepki
2.463
İşte yeni lastiklerim, güzel kullanıcı yorumlarını okuyunca aldım.
Maxxis CrossMark Exception series 26x2,10 120tpi katlanır.
486 gr. ve 471 gr.
http://img402.imageshack.us/img402/5507/10065039837472.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/3803/10065059823437.jpg

Scudo
o kadar diş ile gayet iyi bir ağırlık... bu lastiği çok kullandım,özellikle virajlarda tutuşu müthiştir. Bu ağırlığa inmek için sanırım yan katmanı inceltmişlerdir, o bölgeye dikkat etmek lazım..iyi binişler..

Kullanmadim ancak testlerde basarili sonuclar almis, dedigin gibi de pozitif kullanici yorumlari olan bir model.. Umarim pratikte de oyledir.
Tecrubelerini bizimle paylasirsin artik:cool:

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Bu lastiği bende test etdim. Ön tarafta arkadan daha başarılı Ön frenlemede gördüğüm en iyi performansı veriyordu. İkitane hoşuma gitmeyen yanvar Biri arka çekişi biraz zayıf ama onuda diş yönünü ters çevirerek halledebiliyorsunuz. Diğer ise biraz sık patlayan bi lastik olması özellikle bitmesine yakın patlama sayısı çok can sıkıcı hale gelebiliyor. Ha birde yan bölgesi çok zayıf bu lastiğin. Ben kulanırken 2 tane yarık oluşmuştu.

Genel olarak güzel bi lastik ve ağırlığıda öyle. Bende genede Maxxis Ignator derim başka bişey demem.

• Beğen
Lastikleriniz hayırlı olsun bu lastikler su an bende kullanıyorum ama degistircem yol yapmaktan arka lastik iyice aşındı.Size tavsiyem eger lastiğiniz patlar ve yanınızda yama,pompa vs yoksa bisikletin kendi ağırlığıyla yurutmeyin ben yaptım 15-20km kadar zoraki bisikleti yuruttum seceneğim yoktu(tabi bisiklete binmedim o halde)ve sonra arka lastik yanaktan hasar aldı buna dikkat edin.Simdi lastiklerimi değiştirecem istediğim lastik kesinlikle Larsen tt cross mark biraz dayanıksız bana gore yol tutuşu güzel ama çabuk eriyor bunlara dikkat edin.....Hayırlı olsun....))))

• Beğen
lastiği bugün deneme fırsatım oldu.

öncelikle hava basıncı konusunda denilenleri uygulayarak öne 40 arkaya 55 psi hava olcak şekilde ayarladım. yolda gayet güzel bir şekilde süzülüyorlar akıcılığına çok şaşırdım phyton'lardan daha akıcılar. yolda yanal yatmaları, phyton,ozon gibi aynı seviyede raha bir şekilde virajı alabiliyor, ama sınırlarını daha zorlamadım.

arazi olarakta 15km kadar kuru zeminde kullandım. akıcılık gayet iyi ve patika çıkış şeklinde yapraklı yolda da tutuşu memnun etti. 54km ile hafifçe yatmalarda kontrol konusunda inanılmaz güven verici.

kısacası çok hoşuma gitti bu lastik bundan böyle kuru havalarda crossmark:in:

Geri