Scudo Sports

Max 500tl Bisiklet Önerisi

Tepki
9
Bisiklet
Bianchi
Merhaba forum kulanıcıları bugun büyüklerime birşey sormak istiyorum benim maximum 500tl bütçem var ve bisiklet alacağım ama disk frenmi v frenmi alayım pek bilmiyorum bana ng650 ve kron xc 150 aklımda var ama sedona almak isitioyrum bana güzel marka diask frenli v fren de olur açıklamaını yaparsanız

boyum 167
kilom 55
yaşım 15
bekliyorum sayın forum üyeleri :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Scudo
@Uğur Ünalır

Teşekürler ama v fren neden onun bi açıklamasını yaparmısın yanılmak istemiyoruumda sipariş edince

@burak santur

sen disk fren mi istiyorsun

@Orhanalkaya

Disk frenin farkını bilmiyorum ben disk freni durmak açısdan pek iyi bulmuyorum ama mesala ön frene basarsın arka kalkar o hareket biçimden disk hoş geliyorum normalde v fren bence shimano adlı firmadan gleirse iyi perfornmasns veriyor sizin düşünceniz ney

@burak santur

ön frene basıpta zorlamadıkça arkası kalkan pek duymadım açıkçası... Bu çok amatörce merak etmeyin forumda fren kullanımı açısından güzel konular var emin olun böyle bir kokunuz olmaz. Birde kullanım alanı bakımından tercih yapmanız gerek mesela v fren sudan çamurdan etkilenir performansı aşaırı düşer ama disk frenler sudan çamurdan etkilenmez bunları daha detaylı forumdan araştırabilirsiniz. Bol pedallar.

@Ertuğrul

hepsini biliyorum okudum teker teker demek istediğim ön disk hareketleri mesala basınca arkası kalkar hareket yaparsın zaten ön e basınca takla demiyorum ön disk e basınca arkası kalkar o hareket biçiminden istiyorum ben

Bütçeni biraz arttırabilirsen Sedona 701 yada Borla'da alabilirsin, pazarlıkla liste fiyatının %10 kadar aşağısına inerler diye tahmin ediyorum.

Disk fren konusunda pek bir bilgim yok fakat forumda biraz araştırma yaparsan disk frenlerin Mekanik ve Hidrolik olarak ikiye ayrıldığını görebilirsin. Önerilen ve biraz daha pahalı olan hidrolik disktir, mekanik daha ileriki zamanlarda seni pişman eder. Bu fiyat aralığında alacağın bisiklette muhtemelen mekanik disk olacağı için, çok yağmurlu çamurlu araziye girmeyeceksen V fren alman daha mantıklı.

@burak santur

sen bmx al kardeşim araştır onu al sen bırak bu dag bisikletini

@Orhanalkaya

Lafı ağzımdan aldınız, hatta ben araştırdım buldum kardeşimizin bütçesine de uygun. Salcano Jump Race. Zamanla kendini geliştirirsin, Bmx'te ayrı bir tutku :)

(link)

saçma sapan yorumlar yapmayın abimiz kızıyor. he vallahi kızar :)

@Orhanalkaya

öyledir doğrudur amaoda ayrı dağ biiskletide bmx de gitsen uzak yere gidemessiz 15 20 km civarı bmx dağ bisikletinde kolay iş bmx alınca farkı ne oluyor hareket biçiminden

@Tamer KAMIŞLI

bu arada 999. mesajınız 1000. nereye gidecek merak ediyorum özel bir yer seçin :D

@burak santur

O sadece şaka yapmış, sen arka kalkıyor felan diyince :) Ng650 alabilirsin 450 tl civarında, v fren senin bütçene uygun olur. Şehir içinde kullanacaksan zaten işini de görür. Yok disk istiyorum dersen o zaman biraz daha para biriktirip daha iyi modellere yönelebilirsin.

@burak santur

Hidrolik disk pahalı olur her modelde zaten. Bakımı da masraflı olur. Maddiyatı 500düzeyinde tuttuğun için v fren önerdim. Hidrolik almayacaksan eğer, ki fiyatı 600tl civarıdır, mekanik disk yerine v fren tercih etmek daha iyi olacaktır. v fren mekanik diske göre daha optimum bir tercih olacaktır.

@Uğur Ünalır

mantıklı yazmışsın v ren araştırdım oda daha iyi diyolrar zaten şehir içindeyim en fazla günde 20km yapacagım teşekürler daha önerisi olan varmı beyler

Geri