Scudo Sports

mavic crossmax slr disc

Cengiz Parlakgül

Forum Bağımlısı
Tepki
742
İsim
cengiz parlakgül
fiyat performans ve hafiflik açısından nasıldır?

Scudo
Mavic'in "top modeli". Oldukca iyi bir set, yakin zamanda genis kapsamli bir jant seti testinin cevirisini yayinlamayi planliyorum. Orada daha detayli bilgiye yer verecegim. Eger aceleniz yoksa bir süre bekleyin derim ;)

Tartışılmaz yaşanır. :D Elime alıp çevirdiğimde yaşadığım duyguyu anlatamam. :D :D Gerçekten çok iyi bir set.Tek düşündüğüm noktası telleri kırılırsa nasıl yenisini bulacağımız.Fakat setin yanında yedek teller geliyor diye duydum.

Setin telleri yaninda geliyor mu acikcasi bilmiyorum (sanmiyorum da, kötü bir intiba olurdu). Ancak yurtdisinda bir tel + tel basi setleri yaklasik 5 € civarinda. Gerektigi yerde de Türkiye dist. olan firma temin eder diye düsünüyorum.

He bu arada asil önemli olan, henüz alip da kiran oldu mu? ;)

gerçekten müthiş bir set.. binmediğim zamanlar tabloya bakar gibi seyrediyorum.. :) hele o göbeklerin tasarımı ve rengi rakipsiz.
Sürüşü ise son derece kusursuz. Jant seti sizden daha tecrübeli olduğunu ve onu zorlamanız için kamçılar gibi bir tavır içinde oluyorsunuz. Bendeki lefty set 2008 model ve (link)renk uyumu açısından da cuk oturdu.

@HaliliOzturk

dal fln girmiş olmalı.. kırıldığını da ben fark edemedim. başka bi gün arkamdan gelen arkadaş beni uyardı. arka teker yanii.. ;) ;) :D :D

Çok güzel bir ürün, ilk günden beri pek kullanmadım hatta hırpalamamak için başka bir set hazırladım Chosen göbekler, revo teller ve 719 Mavic çemberlerle...
Bu arada 2009 SLR ler iğrenç :)

crosstraille benzemiş 2009 slr ler

Bende 2009 ları beyenmedim..görünüş olarak 2008 daha güzel.

@HaliliOzturk

Halil Abi sunum hazırlamakta üstüne yok.
Ellerine sağlık.

abi gerçekten çok bilgilendiricibi sunum ama dayanıklılık konusunda hala şüphelerim var sizce ne kadar sağlamdır verdiğimiz paraya değer mi

2008 ler 6 baglantılı hı bike de 498 avro ya düşmüş....yenilerinin ne farkı var ki....

Yenileri biraz daha hafif. Gecen yilki SLR'lar 1500 sinirinin üzerindeydi diye hatirliyorum.

Geri