@hydrocon
Selamlar, Mavic Ksyrium Elite jant seti ile ilgili inceleme yazıınızı okudum.Yazınıza ilave etmek istediğim bir husus var. Geçen yıl satın aldığım Canyon CF SL 9.0'ın üzerinde gelen jant seti Mavic Ksyrium Elite modeliydi.Geçtiğimiz Nisan ayında araç taşıyıcımdan bisikletimin düşmesi sonucu ön jant hurdaya döndü.İşte bu noktada yazınızın bir bölümünde bahsettiğiniz o garanti süreci ve yeni jant çemberi temini ile ilgili yaşadığım sorunlar şöyle gelişti;
1) Öncelikle şunu net olarak belirtmeliyim, Mavic'in Türkiyede herhangi bir yetkili satıcısı yok.Bunu Mavic'in sitesinden de teyit edebilirsiniz.Erdoğanlar bisikletin Mavic jant setlerini getirttiğini belirtmişsiniz fakat kendilerinin Mavic'in distrübütörü olduklarını hiç sanmıyorum.Kırılan jant çemberini Erdoğanlarda da bulamamıştım zaten.
2) Bireysel olarak Mavic'in sitesinden ön jant çemberini (sadece çember 100€ gibi uçuk bir fiyattı zaten) satın almaya çalıştığımda da firmanın Türkiyeye gönderim yapmadığını gördüm.
3) Tek yol Mavic üzerinden jant çemberini satın alarak Mavic'in gönderim yaptığı bir Avrupa ülkesine göndertmek (bir tanıdığınız varsa Almanya gibi) ve oradan kendi adresinize kargolatmak.Bunun da ne kadar masraflı olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.
Sonuç olarak Mavic, kaliteli jant setleri üreten bir firma fakat ülkemize yedek parça konusunda gerekli desteği sunmuyor ki bu ciddi bir sorun.
Saygılarımla