umutkahraman Forum Bağımlısı Kayıt 24 Ekim 2009 Mesaj 2.331 Tepki 1.288 Şehir İNEGÖL-BURSA Bisiklet Geotech 8 Kasım 2009 #1 merhaba arkadaşlar.aranızda bu jantı kullanan varmı.ağırlığını bilen ve hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
merhaba arkadaşlar.aranızda bu jantı kullanan varmı.ağırlığını bilen ve hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
O Okan Bozkurt Aktif Üye Kayıt 28 Nisan 2009 Mesaj 197 Tepki 116 Şehir İstanbul/Çekmeköy 8 Kasım 2009 #2 Ağırlık olarak 440 gram belirtilmiş, mavic firması kaliteli jantlar üretiyor 317 modeli de XC kullanımı için uygun bir jant. Tepkiler: umutkahraman
Ağırlık olarak 440 gram belirtilmiş, mavic firması kaliteli jantlar üretiyor 317 modeli de XC kullanımı için uygun bir jant.
Berke ÖZTÜRKMEN Forum Bağımlısı Kayıt 24 Temmuz 2008 Mesaj 1.883 Tepki 300 Şehir İzmir Bisiklet Diğer 8 Kasım 2009 #3 Ben kullanıyorum ve çok da memnunum. Fiyat/performans oranı mükemmel diyebilirim. Piyasada alınabilecek en uygun jantlardan biri. Tepkiler: Tacir Tahsilat ve umutkahraman
Ben kullanıyorum ve çok da memnunum. Fiyat/performans oranı mükemmel diyebilirim. Piyasada alınabilecek en uygun jantlardan biri.