Scudo Sports

Mavic 117- Alex Ace-19 Sizce Hangisi?

Okan Bozkurt

Aktif Üye
Tepki
116
Merhaba arkadaşlar kendime yeni bir bisiklet toplamak istiyorum ve jant olarak da bu iki jantdan birini düşünüyorum ama bu modeller hakkında yeterli bilgim yok internette de doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. Jantın tanesine max. 25 euro civarı ayırabilirim eğer sizin bu fiyat aralığında önerebileceğiniz daha iyi modeller varsa onları da paylaşırsanız sevinirim. Genel olarak bu jantlar nasıldır xc kullanımında problem yaratır mı?
Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Mavic xm117, dezavantajı yüksüksiz olması,yüksüklü olanı xm317 ile arasında ufak bir fiyat farkı var,
bir kere alıcam mavic olsun tam olsun, ömrü dolana kadar kullanırım diyorsan iyi bir seçim.

Alexrims ACE-19 yüksüklü, sağlamlığı ve ağırlığı gözönüne alırsak daha uygun
bir fiyata sahip, benim tercihim bu jant olurdu, ihtiyacını gayet iyi karşılayacaktır.
Ömrü dolmadan upgrade etmek veya diske geçmek istersen hem zararın daha az olur.

Sanırım ace 19 tercih edicem, bisikleti biraz sert kullanıyorum ace 19 biraz daha ağır ama o oranla da sağlam zannedersem.

Ace-19 kesinlikle işini görecektir.Ama jantı ördürdüğün ustanın önemi çok büyük her jantta olduğu gibi... Yani iyi bir örülümle seni yolda bırakmaz.

• Beğen
Tepkiler: Okan Bozkurt
Teşekkürler arkadaşlar, ace 19 tercih edicem o zaman. Göbek olarak ne önerirsiniz ben Taiwan teller ile birlikte Shimano SLX göbek kullanmayı düşünüyorum sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı?

Geri