Scudo Sports

Marzocchi mz comp!

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
923
Marzocchi mz comp hakkında goruslerınızı alabılırmıyım arkadaslar?
http://img529.imageshack.us/img529/6400/prod3218po8.jpg

Scudo
MZ comp RST Gila ayarında marzo ya yakışmayan abzürt bir kalitedeki maşa bencede uzak dur...

Suntour tarafından üretiliyordu galiba. Ben de ekleyeyim: Uzak Dur :D

@artofriding

Doğru, suntour tarafından üretiliyor, bende demezsem çatlarım: uzak dur.

Yakın dursan da binme :) Çünkü aklındaki Marzocchi imajı kaybolabilir.

Haydaa:) Yav ben bindim gayet güzel çalışıyor , hassas ama biraz sert, üstelik baya hafif geldi bana, görünümü de sağlam duruyor.

Uzak dur derken hangi eksileri var onları da yazarsanız sevinirim.

Bende onur kardesıme katılıyorum ve su anda onu kullanıyorum gayette memnunum
Bu yorumları yapan arkadasların benden daha tecrubelı oldugu kesın ama UZAK DUR derken artıları ve eksılerı nelerdır hıc yazan olmamıs!
Ayrıca yarıs amaclıda kullanmıyorum bısıkletı ekleyeyım:cool:

Uzak dur derken :

Üstünde Marzocchi yazmasına rağmen giriş seviyesi üreticilerine fason üretilmiş bir üründür ve Marzocchi kalitesini yansıtmamaktadır...

Biraz arazi kullanımından toz ve çamurdan sonra iç bacakların giriş kısmından bollaşama yaparak boşluk bırakma olyı görülmektedir.

Hassasiyeti geçici olup kullanan bütün arkadaşlarım 3 ay içinde maşayı çalışmaz hale getirmeyi başamışlardır...

2 aydır Kullanıyorum.

Sadece sertlik ayarı olan bir maşa ve bu ayarın etkisi biraz az. Ve maşa en yumuşak ayarda bile biraz sert ama yine de aşırı darbelerde 100mm yi görüyor. Reboundu biraz hızlı ve ayarlanamıyor.

Bunun dışında çok hassas çalışıyor ve esnemezliği çok iyi. Ayrıca şu an için hiçbir boşluk yapmadı ve çok sağlam hissettiriyor ki bana göre çok sağlam bir maşa. XC sınıfında bir maşa olmasına rağmen agresif kullanımlarımda bile hiçbir sorun çıkarmadı. Ağırlığı ise 2180gr.

reboundu ayarlamak için daha kalın bir amortisör yağı kullanın (içinde ki 5w lik yağ ise 10 luk mesela) marzocchinin genelde maşalarında önerdiği çözümlerden biridir, ayrıca bazı marzocchilerde dıştan rebound ayarı olmasada sağ bacakta içeride alyan ile ayarlanan bir tepme ayar mekanizması bulunuyor, eğer maşanın yılını biliyorsanız sitesinden kullanım kılavuzunu indirin orada belirtilir.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Geri