Scudo Sports

Marzocchi Bomber 180mm DH maşa

Erhan Doğaner

Forum Bağımlısı
Tepki
62
arkadaşlar jant setime göbek bulamadığım ve paraya ihtiyacım olduğundan ikinci el alıp elimden çıkarmam gereken maşanın resimleri aşağıdadır. bilgi için cep telimden arayabilirsiniz. 0555 2743165
fiyat: 575 tl. makul ölçülerde pazarlıkda yaparım.

bu arada elinizdeki maşanıza göre üstüne nakitte anlaşırsak maşanızı takas olarakda alabilir size bunu gönderebilirim. maşanızın QR'lı olması şarttır. mümkünse disk girişide post mount olsun (ama değilsede aşırı önemli değil)

(link)

(link)

(link)

önemli not: lütfen ilana yazacaklarınızı bana gönderin öbür türlü ilan gereğinden fazla kirleniyor.

Scudo
Selam hayırlı satışlar. Modeli ve yılı nedir acaba junior t gibi geldi bana sanki :)

morzocchi nin bomber modeli ancak tam modelini bilmiyorum... isterseniz araştırabilirsiniz internetten.
maşa 2006' yılında piyasaya çıktı ama arkadaşım daha sonradan almış vede maşa gerçekten tertemiz.

marzocchinin bomber diye bi modeli yokki.bomber markanın bir nevi lakabı yani tüm modellerinde bomber yazısını görürsün.o yüzden hangi model olduğu önemli ''super t'' mi ''juniour t'' mi birbirine benzeyen modeller bunlar.

Erkal'a katılıyorum Bomber marzocchi'nin lakabı gibi bişey.2009 model marzocchi'ninde bacağında BOMBER yazısını görürsünüz.

bu kadar laf kalabalığı yapmaya gerek yok bir kişi söylese yeterdi ayrıca bu kadar anlıyosanız tahmin edebilirsiniz üzerinde modeli yazmadığı için arkadaşında pek bilgisi olmadığı için net bilgi veremiyor ama iki seçenek var

bu maşa 888 olamayacağı belli
ya jrt yada drop off modeli arkadaşlar alacak olan arkadaş eğer anlayan biri ise msn yolu ile detaylı foto çektirir onlara bakıp anlayabilir .

boş mesaj yazıp konuyu kalabalıklaştırmayın yorumlarla

saygılar

Bizde arkadaş bilmediği için bilgilendirme amaçlı yazdık onları ;).Çok biliyorsanız direk modeli yazarsınız.

arkadaşlar üzerinde dropoff triple dışında bişey yazmıyor ama internetten araştırılabilir.
görüşürüz

@koraymalkoc

iki seçenekten biriymiş sana gereken cevap verilmiş drop off triple (drop of 3) modeli imiş
jrt olabilir dememin sebebi 2004 modellerin renk v.s. drop of modeli ile aynı olduğu ve yandaki yazıları resimde detaylı görünmediği için iki model den biri dedim zaten
ayrıca arkadaşı bilgilendirmek için ben bilgiyi verdim zaten bizzat

yani kısaca neymiş ?

senden daha fazla anlıyomuşum

saygılar

Buna nasıl göbek bulamadın? İzmir'de Doruk Bisiklette 20mm. thruaxle göbek mevcut.

@hakkoy

Tartışma içerikli mesajlar göndermeyin lütfen.

350 veririm zaten marzochinin dh sınıfında en alt modeli imiş ki yurt dışında 150$ gibi bi satış fiyatı varmış duyduğum kadarı ile bu işten anlıyan birinin sölediği kadarı ile :D

eğer ilgilenir isen msn : guneylarranaga@hotmail.com

Geri