Aykuttasdelen
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 347
- İsim
- Aykut TAŞDELEN
- Bisiklet
- Cube
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun uzaya forumdaki konuları okudum, Bisiklet sahibi arkadaşların incelemelerine baktım ve sonunda Bütçeme göre olan markaları,bisikletleri belirledim...
Ama teknik bilgi ve üzerlerinde takılı setler olarak hangisi daha iyidir hangisi daha kötüdür emin olamadığım için konu açmaya karar verdim... 5Katta asansörsüz bir apartmanda oturmaktayım ... Akşamları çıkıp stress atmak amaçlı sırtlanacağım
)
Boy/KG - 178cm / 74 KG ( Sanırım beden olarak 54-56 denk geliyor forumdaki hesaplamalara göre)
Bütcem 2000TL(+-) bu seviyede bir kaç model de belirledim,
Modeller
-Whistle Modoc Xenon
-Kron DYNAMIC
-Scott Speedster 50 (2013)
-GEOTECH BELGIUM 4.0
-Trek 1.1
-Sedona ROAD 640
-Salcano XRS 030 TIAGRA
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sorularım...
-Üzerlerinde ki ekipmanlar olarak Fiyat/Kombinasyon açısından hangisi parasını hak etmektedir.
-Modellerden hangisi ileride upgrade edilmeye daha müsait ve az sıkıntı çıkartır.
-Kadro olarak içinde özellikle önerdiğiniz bir model varmıdır..
-Ayna kol ve ruble oranları tercihinde hangisine dikkat edilmeli
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Uzun uzaya forumdaki konuları okudum, Bisiklet sahibi arkadaşların incelemelerine baktım ve sonunda Bütçeme göre olan markaları,bisikletleri belirledim...
Ama teknik bilgi ve üzerlerinde takılı setler olarak hangisi daha iyidir hangisi daha kötüdür emin olamadığım için konu açmaya karar verdim... 5Katta asansörsüz bir apartmanda oturmaktayım ... Akşamları çıkıp stress atmak amaçlı sırtlanacağım
Boy/KG - 178cm / 74 KG ( Sanırım beden olarak 54-56 denk geliyor forumdaki hesaplamalara göre)
Bütcem 2000TL(+-) bu seviyede bir kaç model de belirledim,
Modeller
-Whistle Modoc Xenon
-Kron DYNAMIC
-Scott Speedster 50 (2013)
-GEOTECH BELGIUM 4.0
-Trek 1.1
-Sedona ROAD 640
-Salcano XRS 030 TIAGRA
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sorularım...
-Üzerlerinde ki ekipmanlar olarak Fiyat/Kombinasyon açısından hangisi parasını hak etmektedir.
-Modellerden hangisi ileride upgrade edilmeye daha müsait ve az sıkıntı çıkartır.
-Kadro olarak içinde özellikle önerdiğiniz bir model varmıdır..
-Ayna kol ve ruble oranları tercihinde hangisine dikkat edilmeli
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.