Scudo Sports

Manisa'dan Samsun'a - 4 Günde 1000 Km.

Abdülkadir Ergin

Forum Bağımlısı
Tepki
7.293
Başlangıç
1984—85
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar.

Manisa (link) olarak grup başkanımız Sabri Bozkurt öncülüğünde 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramı münasebetiyle bir tur düzenledik. Hedefimiz Manisa'dan yola çıkıp günde ortalama 250 km. civarı pedal çevirerek 4 günde Samsun'a varmak.

Rotamız şu şekilde:
Ekran Alıntısı.PNG
(link)

Allah izin verirse 19 Mayıs Çarşamba sabahı 05:30'da Manisa Valilik önünden topluca hareket edeceğiz.

Bu büyük ve kutsal yolculukta bizden desteklerini esirgemeyen ana sponsorlarımız ISS Yemek Firması ve Manisa Şehzadeler belediye başkanı Ömer Faruk ÇELİK ile EGEM Rehabilitasyon Merkezi sahibi Cemalettin AYIK'a, Pota Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi genel koordinatörü emekli albay Kadim KOÇ'a, Samsun Atakum belediye başkanı Cemil DEVECİ'ye teşekkürlerimizi sunarız.

(link) Screenshot_20210518-215559~2.png (link)

unnamed.jpg indir.jpg

Grup başkanımız Sabri Bozkurt EGEM Rehabilitasyon Merkezi sahibi Cemalettin Ayık'a anı formasını takdim ederken:
IMG-20210429-WA0018.jpg

Onursal başkanımız Tarzan çavuş Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e anı formasını takdim ederken:
IMG-20210518-WA0027.jpg

Grup başkanımız Sabri Bozkurt şanlı bayrağımızı Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye ulaştırmak üzere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten teslim alıyor:
IMG-20210518-WA0029.jpg

IMG-20210518-WA0025.jpg
(link)

Sürüş Ekibimiz:
Yaşar DOĞRU (Tarzan Çavuş)
Sabri BOZKURT
Abdülkadir ERGİN
Ali YİĞİT
Barış KILAVUZ
Fatihhan ERDOĞAN
Haşim YILMAZ
İlhami GÜMÜŞ
Sedat AVCILAR
Serkan EVCİ

Strava Grubumuza katılmak için:
IMG-20210518-WA0036.jpg
(link)

İnstragram'da takip etmek için:
(link)

Sürüşü canlı takip etmek için şu linki kullanabilirsiniz: (link) (Konum şu an aktif değil, bir aksilik olmazsa 19 Mayıs sabahı 05:00'te konum bilgisi aktif hale gelecektir)

Fotoğraflar geldikçe konuyu güncelleyeceğim...

Son düzenleme:
Scudo
@Abdülkadir Ergin kazasız, belasız hayırlı gelişleriniz olsun. İnşallah karşılamak nasip olur. :harika:
Sayenizde Milli Bayramımız da şenlenecek. Türkiye Cumhuriyeti böyle yiğitlerin yurdu. Böyle yiğitlerimiz ve sporcularımız olduğu müddetçe, Cumhuriyetimiz ilelebet varlığını sürdürecektir.Bizim için bu anlamlı günde çevireceğiniz her pedal ileride evlatlarımıza örnek olacaktır. Sizin evlatlarınız da sizler gibi örnek kişiler olur İnşallah.Eksik olmayın. Sağolun,varolun.:harika:😍🇹🇷

Okudukça gururlandım. Böyle bir etkinliğe niyetlendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Kazasız belasız gelin inşallah. Eğer Samsun'da olursam son 60 km'de sizi karşılamak isterim.(Takım olarak da gelme ihtimalimiz olabilir.) Aksilik çıkmazsa görüşürüz. Şimdiden ayağınıza sağlık.

Yolunuz açık olsun. Tanrı tekerinize taş değdirmesin.

Son düzenleme:
Maşallah maşallah maşallahhhhhh 41 kere maşallah. Motormu taktiniz kardeşim bu ne böyle. Hiç uyumadinizmı.

Harika ve anlamlı bir tur planlamışsınız. :)Tekerinize taş değmesin. Biz de bugün iki kişi 19 mayıs için Kuladan Uşak Taşyaran vadisine tur yaptık. Kulaya dönüşte karşı şeritte selamlaştıklarımız sizlerdiniz muhtemelen. Böyle denk gelmek çok iyi oldu:hhhhhh:

Harika ve anlamlı bir tur planlamışsınız. :)Tekerinize taş değmesin. Biz de bugün iki kişi 19 mayıs için Kuladan Uşak Taşyaran vadisine tur yaptık. Kulaya dönüşte karşı şeritte selamlaştıklarımız sizlerdiniz muhtemelen. Böyle denk gelmek çok iyi oldu:hhhhhh:

Aa evet iki bisikletliye el sallamıştım inişte belki sizdiniz ☺️🙌

Geri