Scudo Sports

Manisa Spil dağına ilk kar düştü....gitmesem olmazdı:)

Scudo
çok güzel bir gezi olmuş. anlatımın güzelliğe güzellik katan başka bir nokta. teşekkür ederiz.

Yalnız başınıza çok güzel bir tur yapmışsınız kar görünce kimse dayanamaz tabi bisikletle bir başka oluyordur herhalde ayaklarınıza sağlık

Seni canı gönülden kutluyorum.İşte iki teker işte pedal aşkı.Manisa çevre dağları kışın bukadar güzelse ;yazın düşünemiyorum .İnşallah orelarada yolumuz düşer .fotolar ve pylaşımına teşekkürler.Tek başına cesaretine hayran oldum.Helal olsun

paylaşımın için teşekkür ederim. resimlerde çok güzel. özellikle karlı- buzlu zamanlarda yapılan tırmanışlarda yöreyi nekadar iyi bilirseniz bilin, teknik donanımınız ne kadar iyi olursa olsun yanlız başınıza çıkmak çok riskli diye düşünüyorum.
o yemek aradığını düşündüğünüz köpeklerin saldırabileceği, köpekler yerine kurt sürüsü ile karşılaşabileceğiniz, karda-buzda kayıp istenmeyen durumlarla karşılaşmanız olasılıklar dahilinde.
genç arkadaşlarımı buradan ve bu vesile ile uyarmak istiyorum ; bu tür gezilerde en az 2 hatta 3 kişi olmaya özen gösterin. "evden çıkarken sıcaklık 1dereceydi.ama rakım 1100 oldugunda -10 oldu.
parmaklarım dondu ve sıcak su ile yıkadım biraz olsun kendine geldi." demişsiniz bunu sakın ola birdaha yapmayın. dağın başında -10 derece sıcaklıkta üşümüş olan ellerinizi ıslatmak(sıcak su ile bile olsa) hiçte akıllıca bir iş değil. lütfen forumda yazarken yanlış bilgi vermekten kaçınalım. çünki burada yazdıklarımızı okuyan arkadaşlarımız deneyimlerden faydalanmaktalar.

• Beğen
Tepkiler: kizak
Tespitinde çok haklısın buna binaen kısa bir ata sözü (soğuktan donanı buzla ovarlar) arkadaşımı bu cesaretinden dolayı tekrar kutluyorum.

Rakım 1000m. ve Sıcaklık -10 Helal olsun :) Paylaşımınız için teşekkürler; Elleriniz dert; Ayaklarınız pedalsız geçmesin. ;)

güzel manzaralar yakalamışsın.paylaşım için teşekkürler

Sizi tebrik ediyorum, muhteşem bir gezi olmuş. Ne soğuk ne irtifa sizin hızınızı kesememiş. Tebrikler, tebrikler...

fotolar çok güzel ekranın içine bisikletle atlamak istedim yanii 10 numara

gerçekten yanlız başına çok tehlikeli bence. eminim sizin için güzel bir anı olmuştur.bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

ooo tebrikler ya baya iyimiş bu bisikletle bu tur mükemmel. senin eline bi gıant falan geçmesin valla :D

Geri