Su an aldigim bilgilere gore manchester arena'da iki adet patlama olmus, ulke savas durumuna gecmis, baskent kapali, adanin kapatilmasi olasi, avrupa alarmda. 80+olu 150+yarali var deniyor...
Bende takip ediyorum 20 küsür ölüden ve yaralıdan bahsediliyor.Resmi bir açıklama gelmedi.Umarım çok fazla ölü ve yaralı yoktur..Suriye politikasında zamanında biz ne kadar yanlış yaptıysak Avrupa da besleyip büyüttüğü terör örgütlerinin kendileri için bir tehdit oluşturacağını hesap edemedi,Suriye deki merkezi boşlukta terör örgütlerine maddi ve lojistik destekte bulunulması bu politikanın bir sonucu olarak düşünüyorum.Ya da hangi sözler verildide yerine getirilmedi?Bu adamlar ienerji kaynaklarına sahip olmak için her şeyi yaparlar.
hocam, hep agzina yemek koyup hem de kamci vurulan bir orgut isid, buyuk ihtimalle yine isid olucak sorumlu.. insanlarin hayatlarinin bu kadar ucuz olmasi cok yazik...
@biozalp
Zamanında Suriye de isteseler kuş uçurtmazlardı ama bu terör örgütlerinin büyümesine kaynak sağladılar.Bizde ABD nin gazlamasıyla Esadın üstüne oynadık ateş bize de sıçradı.
Ciddi o gece gundem sirasinda okudugum zaman belki biri gorur bilgilenir diye yazdigim yaziya yine troll'ler gelmis, bu beyfendileri bir yere almayalim yasasinlar aramizda belki biraz akilin yasta olmadigini ogrenirler...
duyar kasildigi yok, her yerdeki uzuntu bizim uzuntumuz. bu patlama turkiye'de olsa ve ben o sirada uyanik olsam onu da yazardim, filipinlerde olsa yine yazardim. sacma sapan konuyu kirletmenin luzumu yok...