Scudo Sports

manavgat maratonu resimleri

ve bunuda eklemek isterdim iyi ki maraton yarışına gelmemişim gelmeyide okadar istemiştim herşeyden vazgeçip gelmeyi düşünmüştüm ama sınavım çıkınca onun önüne geçemedim bu nasıl bi yarış anlayamadım .. çok basit olan bi yarışta bile bu kadar resım bu kadar sıcaklık olmamış. birde MARATON YARIŞI .. ben beklerdim tv'larda görünürüz felan.ama yanılıyormuşum meğer durumu görünce :( maşallah pekte güzel geçmiş yarış ..baktım tek bi mtbtr foto çekmiş oda 30 40 tane ya var yaa yok oda çoğunluğunda yabancıların desenleri :boese157: :boese157:

Scudo
tv mi ? :D
güldürme beni
tv işin içinde para,rant,reklam,çıkar,futbol olmadımı hiçbirşey yayınlamaz,milli takım bisikletcisinin ne yaptığı onlar için umurunda değildir,çünkü onlar için o bir amatör sporcudur,(türkiyede futbol,basketbol ve voleybol dışında kalan sporlar amatör sporcular olarak kabul edilir,cünkü diğerlerinde para ve rant çarkı o kadar yüksek meblağlarda dönmez )ama dünyanın herhangi biyetinde bir futbolcunun veya bir takımın olayını haber yaparlar çünkü o futbolla ilgili bir haberdir ve bazı spor müsabakalarının,futbolun özellikle içinde olduğu kumar oyunlarını birebir etkiler,:in:
kısaca türkiyedeki spor anlayışı böyle bir düşünce ve zihniyetten ibarettir.

@Şevket Şahin

Şevket Bey merhabalar ben 1 yarış değil 1 sene boyunca cebimden para verip tüm yarışlara katıldım ve tüm sezonun yarışlarının fotoğraf ve videolarını çektim.Gidemediğim birkaç yarış olmuştur belki çok nadir.
Şevket bey sizide tebrik ederim ne kadar zor olduğunu anlamışınızdır bu işlerin.

Fotoğrafı olmayan arkadaşlar hiç merak etmeyin geçen sene www.onurerkmen.com diğer adıyla Onur Studyo olarak cebimden o kadar para harcıyarak gelip tanıdığım tanımadığım herkesi yarışlarda çekmeye çalıştım.

Bu senede kaldığımız yerden www.bisiklethaber.com olarak sitemizden tüm yarışların fotoğraf ve videolarını sizlerle paylaşmaya çalışacağız.Yarışta yüzlerce foto içinden yinede çekemediğim arkadaşlar olursa lütfen beni yarış alanında ikaz etsinler.

Not: Biz bu işleri para pul yada teşekkür için değil sevgimizden yapıyoruz yapmayada devam edicez.
Her şey bu sporun gelişmesi için....

Geri