Scudo Sports

Mahalle kekolarından nefret edenler

Scudo
@Kuzey Ege

Biber gazı :D

@berberci
Genelde belki ama değişirde hocam her zaman hızlı sürüyorum diye adamlar yavaş diyor nasıl süreceğimi öğretiyorlar resmen. 2-3 Kişi felan sıkıştırıp dövmeye çalıştı.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
Alsancağın başında gayet elit bir yol kimse karışmıyor yol bozuk değil insanlar bisiklet yoluna girmiyor bela Yok,gayet iyi cumhuriyet meydanına geldik mi
Bisiklet yolu işgalcileri suriyeliler başlıyor Suriyelilerin genel özellikleri bela olmazlar ama yola atlıyorlar yolu işgal ediyorlar bir şey deyince arapça bir şeyler söyleyip gidiyorlar.asıl bela saat kulesinin orada başlıyor kekoların sözlü tacizine uğramak içten bile değil hafta içi yine yoğun değil ama hafta sonu sizi bakışları ile rahatsız eden yolu işgal edip çekilin dediğinizde yanımdan geç diyen hatta şöyle bir olayımı anlatayım geçen günlerde bisiklet yolunda bir şey demememe rağmen sen gel buraya dediler küfür ettiler onun ilerisin de ise bisiklet yolunda motor sürdükleri için uyardım yine küfür yedim tabi karşılık verirsen ya bisikletin gider ya da sağlığın malum mitoz bölünüyorlar benim gibi yaşı küçük olan insanların başına gelir bu olaylar genellikle hafta sonu sıcak havalarda eğer yaşça büyükseniz bir problem yok, saat kulesin atlattıktan sonra çok güzel yol engelliler parkına kadar rahatça sürün birde yol çok rüzgarlı ise yolun karşısında ki apartmanların arkasından gidin arabalar var ama rüzgardan iyidir

44 yaşındayım, inanın, o yaşlarda kafaniza takılan bu tür şeyler, bu yaşlara gelince önemini yitiriyor. Atasözü var, itle dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak yeğdir. Yani, her ne kadar sağlıklı olmasa da, o bölgeyi bisiklet yolundan geçmeyin. Konak iskelenin önü zaten her anlamda karmaşa. Iskele yolcusu var, tramvay durağı var, dilenci var, klarnet çalanlara karşılık oyun oynayan var, şopar oğlanlar var aylak köpekler var, piklik yapan ilginç tipler var. Zaten orda bir bisikletli eksik sağolsunlar bisim bisikletli insanlar da var. Orası, tam bir çorba.

Adın ve soyadın pek şairane, sana bu soyadını bahşeden atalarına minnettar olmalısın. Kekolara gelince, onlar her yerdeler, fakat senin yaşadığın bölgede km2' ye düşen maganda oranı benim yaşadığım bölgeden daha yüksek, bu kesin..Sana tavsiyem ekonomik bağımsızlığını elde edince , spor yaparken taciz ve tehdit edilme endişesi yaşamayacağın daha küçük ve sakin bir beldeye taşınman...Çünkü ne kadar az insan o kadar az sorun demektir.

• Beğen
türkiye şartlarında ne kadar nüfus o kadar kaba,keko,saygısız insan var demek en iyisi küçük bir ilde yaşamak zira trafik derdi olmadıgı için ve insan nüfüsu az oldugu için böyle insanlarla karşılaşma ve kavgaya maruz kalma oranınız daha düşük oluyor.zaten insanımızın değişeceğinden gelişeceğinden ümidim yok gölge etmeyin başka insan istemem modundayım

• Beğen
Bir çoğu neyine güveniyor anlamıyorum ama kendi ırkları dışında birilerini görünce laf atma isteği duyuyorlar herhalde. Pazar sürüşlerinde tayt forma gözlük kafada kask altımda ipince bir bisiklet ile giderken asla karşılaşmak istemeyeceğim bir ırk tipi. Suriyeli görsem dua ederim bunların yanında suriyeli ohooo siz onlara dua edin geçen eve gelirken hepsi 20 yaş üstü suriyeli grubun bağırarak basketbol oynadıklarını gördüm birkaç dakika izledim sonra bi suriyeliye neden bağırdıklarını sordum oyun oynuyoruz tamam sessiz oluruz gibi şeyler söyledi arkadaşlarına bağırdı şimdi bunu mahallenizdeki kekolara söylediğinizi düşünün "ne dion la gevşek" diye girerler. Hep o dizilerin yan etkileri olduğunu düşünüyorum televizyonda hem ödül alıp hem ceza yiyen diziler işte.:snzdglsn:

Geri