Scudo Sports

Magura HS33 Firm Tech Brakes 2009

salihhh

Üye
Tepki
76
ARKADAŞLAR MERHABA;
BIR ARKADAŞIMDA GÖRDÜĞÜM MAGURA MARKA HIDROLIK V BREAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BISIKLETIMDE 2006 DUAL CONTROL XT KOLLAR VAR ACABA BU IKI KONPENANT UYUMLU ÇALIŞIR MI? DİYE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Scudo
bu arada hs33lerin normal xc jantlarını kağıt gibi yırtacak kadar güçlü olduğunu unutmayın ;)

HS33 ler fren bacakları ve kolları ile birlikte set olarak satılır, o yüzden shimano dual kollar ile doğal olarak kullanamazsınız.

Fakat XT kollarınız hidrolik ise, HS33 ün fren bacaklarını, elinizdeki kollara takarak kullanma şansınız var. Her iki marka da mineral hidrolik yağı kullandığı için, yağ konusunda sorun olmayacaktır. Fakat XT kolların ve HS33 lerin hidrolik oranları birbirine uymayabilir. Bu da sistemin çok verimsiz çalışmasına sebep olabilir. Açıkçası çok deneysel ve riskli bir öneri oldu.

En mantıklısı, daha önce de tavsiye edildiği gibi, bu frenleri kullanmak istiyorsanız, standart vites kolları ile kullanmanız olur.

• Beğen
Tepkiler: salihhh
Uyuşmaz.. Ayrıca HS33 serisi v-brake olmasına karşın fazlaca güçlüdür. Frene basıldığında genellikle kadroyu esnetir... Esnetmemesi için booster denen nala benzeyen bir parça var onunla birlikte kullanırsanız jantlarınız geniş profil değilse jantlarınız zarar görür. Yani sonuç şu ki; eğer günlük bisikletinizde veya XC disiplininde kullanmak istiyorsanız gereksiz ve hatta bazı durumlarda zararlı olabilir. HS33 serisi trial için üretilmiş bir frendir. Ben sizin yerinizde olsam XT lerimin bakımnı yaptırır kaliteli bir yarı metalik pad ile güle güle kullanırdım.

arkadaşlar fikirleriniz ve önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....:in:

Geri