Scudo Sports

Lütfen Dj & Strret hakkında bilgiye ihtiyacım var

dorkan332

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar ben kankalarımın yaptığı hareketlerden dolayı gaza geldim ve bir Dj bisiklet alıcam .
Bisikletim (link) Budur . Bunun ön ve arka çift hidrolik sistemli fren sistemlisi olacak.
Sorunum şu açıdan ben bu bisikletle güzel hareket yapabilirmiyim . amatör olarak yapacagım . Boş zamanlarımda vaktimi geçirmek için ( daha cok hava atmak ) yapacagım.
Düz Maşa ile Yaylı ( Amortisör ) maşanın farkı nedir ? Yardımcı olabilirseniz çok Sevinirim :) Bisikletim vitesli & vitessiz olsa ne farkeder merak ediyorum ?
En dayanıklı markalar hangileridir seçimim iyimidir ? Birde elimde bir bisiklet var ilk önce herşeyi değiştiricem gidonu ne olmalı kadrosu nasıl olmalı ? Düz bir bisiklet fakat bir Dj bisiklet boyunda . Tekerlek jantları nasıl olmalı selesi nasıl olmalı Cevap verirseniz sevinirim simdiden teşekkür ederim

Scudo
Merhabalar Alpay kardeşim. Ben bunları çok araştıraraktan çok hevesle chainreactioncycles dan komple bisikletimi topladım. Bütün parçalarım iç lastiklerine kadar siteden geldi. Ptt ye geldiği gibi almaya gittim 400 tl bir vergi çıktı teslim almam için güzel bir şekilde toplattım ama güzelcene binemeden ayağımı sakatladım. Bu yüzden satıyorum bisikletimi buradada yayınlamıştım aldığım zaman bu linkten bakabilirsin ilgilenirsen diye sana linkini yolluyorumm. Herşeyi hesap etmek çok uzun sürüyor bayağı sorun çıkıyor parçaların uyumluluğu açısından yinede sen bilirsin bir bakarsın linkten mesaj atarsın buradan bana ; https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=70001

Hava atmak için almak istiyorsan bence bu kadar prof. bir bisiklete para verme. Forumda aynı fiyata 2. El bulabileceğin gayet iyi street dj bisikletler var. Eğer kendini geliştirip ve hava atmayı bırakıp içinden geldiği için yaparsan o zaman daha iyi birşeye ihtiyaç duyup alırsın zaten.

Geri