Scudo Sports

Lüleburgaz'da ölümlü bisiklet kazası

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
125858 dosyayı görüntüle

"Lüleburgaz'ı yasa boğan ölüm. Bugün devlet Hastanesi civarında gerçekleşen kazada 13 yaşında Fehmi mutlu ilköğretim okulu öğrenci olan Sinan A.Y arkadaşı ile beraber çıktığı gezinti esnasında Romörkü olmayan bir Tır ın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.Olay sonrası Tır sürücüsü Emniyete gidip teslim olurken hayatını kaybeden Sinan A.Y nin ailesi ve yakınları yasa boğuldu. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah'tan rahmet sevenlerine sabırlar dileriz."

Çok doluyum, yazıp yazıp siliyorum. Kaza fotoğrafları da vardı içim elvermiyor paylaşmaya. Bu şehri bu hale getirenlerin Allah belasını versin diyorum başka birşey demiyorum.

Scudo
Mekanı Cennet olsun Allah ailesine ve yakınlarına sabır versın yazılacak cok sey var aslında...

Allah rahmet eylesin.

Geçenlerde bisiklete binerken bi kadın söyledi akrabası olan çocuğa bisikletle gezerken araba çarpmış bisiklet parçalanmış çocukta komaya girmiş. İnşallah şimdi durumu iyidir..

çok küçük, çok ufak. Allah rahmet eylesin Rabbim cennet bahçelerinde koşup oynatsın. Ailenin acısını sadece tahmin edebilirim. Allah onlara sabırlar versin. Ne yazıkki ülkemizde bisiklet kültürünü insanlara veremediğimiz sürece daha bu haberleri çok okuruz.

• Beğen
Tepkiler: Mtt ve hayriünal
Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin.

Her sürüşümüzde trafikte bizi teğet geçen onlarca araç oluyor. Bir gün bir tanesinin bize de çarpmayacağı ne malum? Ne kadar dikkat edersek edelim, kazanın nereden geleceği belli olmuyor.

Gencecik bir çocuk, çok yazık.. Işıklar içinde uyusun.

Ah be çocuk! içim acıdı çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Bu hafriyat kamyonları, tırlar vs. daha kaç can alacak? İsyan etmemek elde değil.

Allah rahmet eylesin. "Trafik kazası " ? Şu tanimlari artik degistirsek . Misal ben birinin canina kastedince kaza oluyor. Olayi biraz yumusatip dinsellestirip oradan da kadere bağlıyoruz değil mi? Peki bir bankanın parasının yerini değiştirince niye soygun oluyor? Olaylar neden faillere ve etkilenen lere göre farklı yorumlanıyor. Gerekli işlemler yapılıyor ya da yapılmıyor ?Cezalar uygulanıyor yada uygulanmıyor ?Misal bir savcının kafasına birisi yumruk atti. Sonuç ne olur ?Zengin yada nüfuzlu birinin çocuğunun başına -söylemek bile istemiyorum- o kötü şey gelse ne olur ? Ben buna iki yuzluluk diyorum.

Off ne zaman bitecek bunlar :( Allah rahmet eylesin.
554969_200390730128908_822718170_n.jpg

Biz hala uyuyalim. Hala birlik olmayalim. Hala bariscil olmayan eylemler yapmayalim.

Ve hala kendisine rahmet, ailesine sabirlar dileyip konuyu gecistirmeye devam edelim.

Bizden bi numara olmaz. Hic bosuna atip tutmayin buralarda

@Kuzey Ege

Bu sitede bisikletlilere karşı duyarlılık kamu spotları projesi fikri açtığımda ilk önce yöneticilerden birisi altına bir dünya eleştiri yazdı. Tepkisiz kaldıkça sıranın mutlaka bir gün bizlere de geleceğimi ısrarla belirttim. Allah rahmet eylesin. Bu gün bu kardeşimize yarın öbür gün bisikletli her hangi birimize.

Cuma aksamı Bursanın en kalabalık yerinde heykel, şehreküstü, Atatürk caddesi ve altıparmakta Critical Mass turu düzenlendi. Çok da güzel oldu. Her ayın son cuması iş çıkış saatlerinde bu eylem devam edecek. Sesimizi ancak bu şekilde duyurabiliriz. Her şehirde olması dileğiyle
(link)

Kazanın olduğu yerde basın açıklaması düzenlendi. Kazanın sebebi başıboş dolaşan bir köpekmiş. Köpek kardeşimizi kovalayınca korkudan sol şeride geçmiş ve yanından geçen tıra takılıp arka tekerleğin altında kalmış.
Cuma günü Kongre Meydanı'nda saat 19.00 da çevre yolu yapılması ve başka önlemler de alınması için imza kampanyası düzenlenecek. Lüleburgaz'da olanlar destek olursa çok mutlu oluruz.

Allah rahmet eylesin kırklareli merkez' de değişemeye başladı.İnşallah bu tür kazalar olmaz birdaha.

Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin.
@Soykan U. Ben de gelmeye çalışacağım. Kipa tarafında da çok sayıda köpek var ve insanlara saldırıyor. Kaç kişiyi kurtardım ısırılmaktan, onca kişi ısırıldı o köpekler tarafından ve onlarca şikayet edildi ama değişen birşey yok. Köpekler konusunda da birşeyler yapılmalı.

Köpekleri geçiçi bakım evleri alıyor bir süre bakıyor iyileşince tekrar sokaklara bırakıyor kanunen bu böyle maalesef tek yapılan işlem kısırlaştırma ve aşılar onun dışında toplanıp bir yere bırakılmıyor.

FAKİR yapınca ZENGİN yapınca
Hırsız,soygun Yolsuzluk,millet için
Katliam cinayet şans,kaza ,kader
Faillere bulunacak bu işin fıtratında var
Müebbet hapis iki ay yat çık
Tecavüz , namussuz birkereden birşey olmaz , cesur

Paranın ve ayrımcılığın gözü kör olsun.

Geri