Scudo Sports

Low bicycles ve vanilla workshop

Petrovic

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Scott
Neden Türkiye'de bu tarz bisikletçiler yok anlamıyorum. Çok zor şeyler değil. Bu konuyu açma sebebim bu şekilde olan mekanları konuya yazmak bu sayede belki yayılır ve sayıları artar. Artık el yapımı bisikletler bulmak çok zor gerçekten.build5.jpg low-bicycle-5638_1.jpg tumblr_m8p9seQhzq1qevsdho1_1280.jpg

Scudo
(link)

• Beğen
Tepkiler: Petrovic
Soulrider güzel bir girişim kendisini kutlamak lazım ancak resimleri ayrıntılı incelediğinizde kaynak ve boya işçilik kalitesinin mutlaka ilerlemesi gerekiyor. Genelde veya sadece TIG kaynak yapmış. Bana göre en güzel kadrolar fillet brazing yani dolgu sarı-gümüş kaynağı yapıldığında ortaya çıkıyor. Bu kaynağı hakkıyla yapabilmek de uzun süreli tecrübe bilgi ve emek istiyor.
Custom bisiklet yapanların yanı sıra eğitimini de veren kişi ve kurumlar mevcut. İlgilenenler için Yamaguchi, big forest frameworks, bicycle academy vb şeklinde google da aratırsanız konuyla ilgili eğitim detaylarına ve fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Brelis'i ilk defa gördüm gerçekten başarılı. Fixie customlar güzel gözüküyor. Fixieler yurtdışında "hipster" diye tabir edilen kesimde genelde :D bu algı değişip yaygınlaşsa eminim çok daha güzel şeyler ortaya çıkar.
@gokhankoc Evet gerçekten zor bir iş yani herkesin harcı değil belli eğer kaliteli uzun ömürlü bir şey isteniyorsa ve teşekkür ederim dediğiniz yerlere bakıcam.

Geri