livestong Forum Demirbaşı Kayıt 21 Kasım 2007 Mesaj 518 Tepki 176 Şehir İSTANBUL 15 Nisan 2009 #1 Look keo sprint veya keo klasik arasında bi fark olup olmadığını merak ediyorum kullanım yada performans anlamında almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım artıları eksileri nelerdir kullanan arkadaşların izlenimlerini bekliyorum
Look keo sprint veya keo klasik arasında bi fark olup olmadığını merak ediyorum kullanım yada performans anlamında almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım artıları eksileri nelerdir kullanan arkadaşların izlenimlerini bekliyorum
A Ahmet Gökdere Forum Bağımlısı Kayıt 31 Mart 2006 Mesaj 1.430 Tepki 2.483 Şehir istanbul-kartal 15 Nisan 2009 #2 @rower mert bende iki ayrı bisikletimde ikisinden de var, teknik olarak (ağırlık anlamında, materyal) bir fark varmı bilmiyorum, ama ikiside tamamen aynı Tepkiler: livestong
@rower mert bende iki ayrı bisikletimde ikisinden de var, teknik olarak (ağırlık anlamında, materyal) bir fark varmı bilmiyorum, ama ikiside tamamen aynı
Aytaç Biber Forum Bağımlısı Kayıt 4 Mayıs 2005 Mesaj 2.134 Tepki 2.062 Şehir İstanbul 15 Nisan 2009 #3 Sprint olan classic ten 20 gram daha hafif set olarak. Sprint 260gr, Classic 280 gr set. Tepkiler: Ahmet Gökdere, livestong ve sadana