Scudo Sports

Load Berg 3 Çadır

Tepki
9
Arkadaşlar merhaba bir süredir 3 mevsim bisiklet ile kamp yapabileceğim bir çadır aramaktayım aşağıdaki iki model arasında da kararsız kaldım arasında fazla bir fiyat farkı yok ikisi arasındaki avantaj nedir

(link)

(link)

bunlar dışında sizin tavsiyeniz olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: yigitkirca
Scudo
merhabalar. ikinci linkdeki daha saglam duruyor ama agır. ilki ise özellikle bisiklet turlarına göre tasarlanmıs. ben "husky" 3 iklim kullanıyorum. son 4 turuma onunla cıktım gayet güzel. bir inceleyin derim.

Bu ikisi arasında karar kılacaksan bence ikincisi... Yanında bir insan daha olabilir.

İki çadırın birbirinden farkı mutfak bölümü. İkinci de kapı girişinde fazladan bir alan var ki, bu oldukça kullanışlı. Özellikle de yağmurlu havalarda yemek pişirirken. Bu bölümün diğer bir avantajı depo olarak kullanılabilmesi. Bunlar 3 kişilik çadırlar. Ama aynı anada 3 kişi içinde uyuyacaksa, çantaları koyacak yer kalmıyor. İşte o zaman mutfak bölümü devreye giriyor. Fazla malzemeyi naylon torbalara koyup gece bu alanda depolanabiliyor.
Ancak her iki çadır da bisikletle taşımak için hafif çadırlar değil. Forumda da görüyoruz, bu işin tecrübelileri yarım kg daha hafif bisiklet için binlerce TL veriyorlar. İkinci çadırın çok benzeri bende de var, yıllardır kullanıyorum, çok memnunum. Ama şimdi işin içine bisiklet turları da girince 1,5 - 2 kg arası tek kişilik çadır bakmaya başladım.
Ancak bisikletli turda çadırda 2 kişi kalacaksa ve yolda çadır ikiye bölünüp ortaklaşa taşınacaksa mutfak bölümlü olan güzel çadır.
Bunun benzeri olarak Lafuma Sommertime diye bir çadır, oldukça ekonomik ve ben de yıllardır çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: yigitkirca
arkadaşlar (link) bu çadırı aldım bisikletin arkasına sökülüp takıla bilen birde sepetlik aldım hiç sorun kalmadı gayette menunum

çadırı canlı olarak gördüm ve arkadaşımla baya beğendik ve inceledik sahibini meral ediyorduk demek sizmişsiniz :D hayırlı olsun :D

Geri