Scudo Sports

lisans yenileme hakkında . .

Tolga Gürgün

Forum Bağımlısı
Tepki
2.133
Bisiklet
Pinarello
Arkadaşlar Selam ,

Varolan lisansı yenilemek için ne gibi işlemler gerekiyor ?

Sadece sağlık ocağından rapor almam ve akabinde burhan felek ' in ordaki lisans verilen yere gitmem yeterlimidir ?

Teşekkürler ,
Tolga Gürgün

Scudo
burhan felek'te de spor hekimi olması gerekiyor oradan da onaylatabilirsin diye biliyorum ama yinede bir araştır emin değilim.

Yahu bu sağlık raporunu direk onaylayıp veriyolar mı? Yoksa bi muayene filan yapıyolar mı?:)

Burhan felek spor salonunda kubbe binayı sorun ve ordaki doktora gidin orda muayene olmadan sağlık raporu veriyorlar onu alın ve galatsaray'ın yüzme takımının antreman yaptığı yüzme havuzunun olduğu bir bina var orda birinci kattaki lisans yenileme bürosu gibi biyer var oraya gitmeniz yeterli olucaktır.(babamın imzasınıda bana attırmışlardı !?)

gereksiz formaliteler maksat insanları uğraştırmak

@ALİBABA

Gereksiz formaliteler değil...

Biz her sene lisanslarımız yenilediğimiz zaman o yıla ait aktif sporcu sayıları belirleniyor ve buna göre ödenek çıkartılıyorona göre istatisliklere bilgiler sağlanıyor ve bir sürü şey...

Ayrıca bizim için olmasa bile sporu ciddi olarak yapan bundan para kazanan insanlar içinen azından yılda bir bile olsa bir şekilde sağlık kontrolü sağlanmış oluyor... Bizi öksür yavrum kalbin iyi atıyor deseler bile bu işten para kazanan (sadece bisiklet değil) sporcular ybu sayedeyılda en az bir kez ciddi kontrol edilmiş oluyor...

Lisans yenileme işlemi, sadece lisansın alındığı il/ilçeden mi yapılıyor, farklı bir ildeki spor müdürlüğünden de yapılabiliyor mu?

Yenileme işleminde sağlık raporuna gerek yok, beyan yeterlidir yazıyor federasyon ve gençlik müdürlüklerinin sitelerinde. Ama yenileme yeri ile ilgili bir bilgi bulamadım...

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Lisans yenileme işlemi, sadece lisansın alındığı il/ilçeden mi yapılıyor, farklı bir ildeki spor müdürlüğünden de yapılabiliyor mu?

Yenileme işleminde sağlık raporuna gerek yok, beyan yeterlidir yazıyor federasyon ve gençlik müdürlüklerinin sitelerinde. Ama yenileme yeri ile ilgili bir bilgi bulamadım...
bulunduğunuz yere müracaat etmeniz yeterli diye biliyorum

Yapılabiliyor. Ben başka il ve ilçeden vizelettirdim.

Edit: Bu arkadaş beni engellemiş galiba, ne yazsam yok sayıyor. 🤔

Son düzenleme:
Evet yapılabiliyormuş.. Hızlıca hallettim.. ayrıca sağlık belgesi yerine beyan yeterli. Beyanı da internet üzerinden, spor bilgi sistemi üZerinden de yapabiliyorsunuz..

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Geri